Klimaatmanagement voor je lichaam

KLIMA van Skinfit is de ideale onderkleding om bij alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen onder je kleding aan te trekken. Dit thermische ondergoed zorgt voor de ideale temperatuurregeling van je lichaam, het hele jaar door. Bij warme temperaturen zorgt deze kleding ervoor dat je niet onnodig zweet en in de winter houd je het lekker warm zodat je niet bevriest. Zware inspanningen, hitte, koude, … deze goede, functionele onderkleding is duurzaam en biedt een maximum aan comfort tijdens al je outdoor activiteiten. Kortom, KLIMA hoort bij de basisuitrusting van elke multi-atleet!

Skinfit
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier