Klimaatmanagement voor je lichaam

KLIMA van Skinfit is de ideale onderkleding om bij alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen onder je kleding aan te trekken. Dit thermische ondergoed zorgt voor de ideale temperatuurregeling van je lichaam, het hele jaar door. Bij warme temperaturen zorgt deze kleding ervoor dat je niet onnodig zweet en in de winter houd je het lekker warm zodat je niet bevriest. Zware inspanningen, hitte, koude, … deze goede, functionele onderkleding is duurzaam en biedt een maximum aan comfort tijdens al je outdoor activiteiten. Kortom, KLIMA hoort bij de basisuitrusting van elke multi-atleet!

Skinfit
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier