Klimaatmanagement voor je lichaam

KLIMA van Skinfit is de ideale onderkleding om bij alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen onder je kleding aan te trekken. Dit thermische ondergoed zorgt voor de ideale temperatuurregeling van je lichaam, het hele jaar door. Bij warme temperaturen zorgt deze kleding ervoor dat je niet onnodig zweet en in de winter houd je het lekker warm zodat je niet bevriest. Zware inspanningen, hitte, koude, … deze goede, functionele onderkleding is duurzaam en biedt een maximum aan comfort tijdens al je outdoor activiteiten. Kortom, KLIMA hoort bij de basisuitrusting van elke multi-atleet!

Skinfit
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier