Warme Verzorgingsmomenten

Kwalitatieve haarverzorgingsproducten, oplossingen bij haarproblemen maar ook prachtige kapsels en schitterende haarkleuringen. Bij De Hoofdzaak ben je aan het juiste adres voor een heerlijke portie me-time en een optimale verzorging. Het bekwame team werd onlangs zelfs nog uitgebreid met enkele nieuwe krachten.

Skincare for your hair
De professionals van De Hoofdzaak reiken je graag de beste ideeën aan voor een stralende coupe die perfect bij je past. Je haar krijgt een verzorging op maat, afhankelijk van de noden van je haar. Daarvoor wordt gewerkt met de haarverzorgingsproducten van Kevin Murphy. Dankzij het gevarieerde assortiment is het eenvoudig om de  producten te selecteren die het best beantwoorden aan jouw specifieke noden. Deze shampoos, conditioners, maskers en stylingproducten verzorgen je haar op een natuurlijke manier, verbeteren de kwaliteit en kunnen zelfs meer volume creëren.

De herfst in je haar
Ook de kleuringen van Kevin Murphy zijn van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor natuurlijk ogende resultaten. De combinatie van zachte en natuurlijke ingrediënten  hydrateren, verjongen en geven het haar een ongelooflijke glans. Warme goud- en oranjetinten, highlights voor een levendige look, donker chocoladebruin met subtiele  schakeringen, … de komende maanden zijn de natuurlijke haarkleuren weer helemaal in. Het team van De Hoofdzaak begeleidt je naar het ideale kleurtje dat perfect bij je past.

Warme & persoonlijke begeleiding
Eind vorig jaar voltooide Nathalie een unieke opleiding die haar in staat stelt je nog beter te begeleiden bij haarproblemen. Of je nu te kampen hebt met dun haar, kale  plekken, haaruitval of als je problemen een gevolg zijn van een medische behandeling? Samen met jou gaat ze steeds op zoek naar de meest optimale oplossing. Omdat  de stap naar het pruikeninstituut niet altijd even makkelijk is en fysiek soms gewoon onmogelijk, komt Nathalie ook aan huis zodat je in je vertrouwde omgeving de nodige vragen kan stellen zonder enige druk. Ze biedt je een luisterend oor, een intense begeleiding en combineert een professionele aanpak met een vertrouwelijk gesprek zodat je je steeds comfortabel kan voelen.

Voel je mooier en sterker
100% draagcomfort, zachte, luchtdoorlatende materialen, een modieuze look, … De kleurrijke mutsjes en sjaals van Christine Headwear en Rosette la Vedette  beschermen je kwetsbare hoofdhuid de komende herfst- en wintermaanden niet alleen tegen de koude, ze zien er bovendien ook erg stijlvol uit.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57, 2235 Hulshout
dehoofdzaak-haarstilist@telenet.be
www.dehoofdzaakhulshout.be
Kapsalon: 015 22 19 49
Pruikeninstituut: 0496 21 22 32

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier