Straal op elke leeftijd

Vanaf je 30ste beginnen de eerste tekenen van huidveroudering. De eerste fijne lijntjes worden zichtbaar en geleidelijk aan begin je ook volume te verliezen waardoor je huid wat kan gaan hangen. Iedereen wil er goed blijven uitzien, ongeacht de leeftijd en af en toe mag de natuur een handje geholpen worden.

Wil je meer weten over de behandelingen die mogelijk zijn om rimpeltjes terug te dringen, terug wat meer volume te creëren en je huid weer te doen stralen? Dan kan je op  donderdag 9 mei om 19u30 terecht in Cultuurcentrum Zwaneberg voor een infoavond van Cosmedics, kliniek voor huid, lichaam en haar. Inschrijven is niet nodig maar wie zijn naam vooraf doorgeeft ontvangt een geschenkje op de avond zelf.

Meer info?
Cosmedics

Boudewijnlaan 18, Heist-op-den-Berg
T 0470 08 733 33

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier