Op zondag 18 februari slaan acht Heistse handelaars uit de Bergstraat de handen in elkaar en organiseren zij een grote stockverkoop in zaal De Zwaan in Heist-op-den-Berg. Tussen 11u en 17u kunnen topmerken in dames- en kinderkleding maar ook schoenen en allerlei accessoires aan zeer grote kortingen worden aangekocht.

De grote opruimactie is een initiatief van de winkels Mooi, Tutti e due, Lof, Piampiani, Indigo, V.Fashion, Comes en Bell’Ami uit Heist-op-den-Berg. Door het samenbundelen vanverschillende uiteenlopende stocks wordt er een mooi en interessant aanbod gecreëerd.

“Met deze gezamenlijke stockverkoop willen wij als lokale handelaars de bezoekers een zo ruim mogelijk keuze geven op één locatie. En dat is ook gelukt met dameskleding van o.a.Mooi, Tutti e due, Lof, V.Fashion en Bell’Ami maar ook leuke kinderkledij van Comes. Dames- en herenschoenen komen uit de stock van Piampiani en Indigo heeft een geweldige aanbod aan juwelen. Allemaal aan straffe kortingen of zéér interessante ronde prijzen”, aldus Nathalie Van den Wyngaert van Lof.

’t Kaffepotteke uit de Bergstraat serveert tijdens de stocksales allerlei lekkernijen met hun foodtruck “Bubbles & Coffee”. De stockverkoop start om 11u en loopt door rond 17u. Betaling kunnen cash of met payconiq bij iedere deelnemende handelaar.

Voor meer informatie over de stockverkoop van de acht lokale Heistse handelaars kan u contact opnemen met Nathalie Van den Wyngaert (lof_store@outlook of +32 486 22 59 20).

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier