Bescherm je ogen tegen de zon

Of je nu naar het strand gaat, een terrasje doet of naar je werk pendelt, je ogen beschermen tegen schadelijk zonlicht is net zo belangrijk als het smeren van zonnecrème om je  huid te beschermen. Dat kan natuurlijk in stijl met een mooie zonnebril! Bij Brilcenter vind je een waaier aan mogelijkheden om je ogen tegen vervelende schitteringen en uv-licht te beschermen. Een sportieve look voor tijdens een wandeling of fietstocht of liever een elegant model om te flaneren, je vindt er vast een zonnebril naar jouw smaak! Ook voor een zonnebril op sterkte ben je er aan het juiste adres, nu zelfs aan scherpe prijzen!

Brilcenter
Oude Godstraat 36, Heist-op-den-Berg
T 015 24 29 53
www.brilcenter.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier