Sterk, glanzend en gezond haar, een hele zomer lang

Tijdens de zomermaanden wordt je haar blootgesteld aan de invloeden van zon, zee en chloorwater. Die kunnen hun sporen nalaten waardoor je haar er dof en futloos kan uitzien terwijl je er natuurlijk altijd op je best wil uitzien. Een extra verzorgingsmoment om je haar voor te bereiden is dan geen overbodige luxe! Je een zomerse coupe laten aanmeten om de warmte te trotseren, een glamoureus kapsel voor een leuk feestje of een ultiem verwenmoment waarbij je haar extra verzorgd wordt, ... er zijn redenen genoeg om eens langs te gaan bij De Hoofdzaak.

Verwennerij voor je haar
Bij De Hoofdzaak in Hulshout weten ze je in de watten te leggen als geen ander. Ze bieden een uitstekende service, professioneel haaradvies op maat en  haarverzorgingsproducten van topkwaliteit zoals de exclusieve haarverzorgingslijn van KEVIN.MURPHY. Al deze shampoos, conditioners en stylingproducten zitten boordevol van  het beste dat de natuur te bieden heeft met ingrediënten die het haar voeden, sterker maken, beschermen en indien nodig herstellen. Een natuurlijke verzorging die de kwaliteit van  je haar verbetert en zelfs meer volume kan creëren.

Bescherm je kleur
Om de zomer te trotseren heeft Kevin Murphy de EVERLASTING.COLOUR-lijn ontwikkeld, speciaal voor mensen die een kleurtje op hun haar hebben. Deze lijn herstelt en  versterkt het haar en beschermt het ook extra tegen kleurvervaging zodat je een hele zomer lang kan genieten van sterk, glanzend en gezond haar met een levendige kleur. De  natuurlijke ingrediënten houden het haar luchtig, geven extra veel glans en hydrateren, voeden en verzorgen het haar van binnenuit.

Mensen doen stralen
De Hoofdzaak begeleidt mensen met haarproblemen op een warme en persoonlijke manier. Of je nu te kampen hebt met dun haar, kale plekken, haaruitval of als je problemen een gevolg zijn van een medische behandeling, samen met jou gaan ze op zoek naar de beste oplossing. Een haarwerk dat past bij je persoonlijkheid en binnen je budget of een  haarstukje dat je haar wat meer volume geeft of kale plekjes camoufleert, je krijgt steeds de nodige zorg op maat.

Comfortabel & modieus
Wie z’n haar verliest, hoeft daarom niet het gevoel voor mode te verliezen. Naast bescherming tegen de zon of de koude kunnen de kleurrijke mutsjes en sjaals van Christine  Headwear en Rosette la Vedette gedragen worden als fashion statement. De zachte, luchtdoorlatende kwaliteitsstoffen en -materialen die gebruikt worden, beschermen en  verwennen de hoofdhuid niet alleen optimaal, ze zien er bovendien ook erg stijlvol uit waardoor vrouwen zich comfortabel, modieus en zelfzeker kunnen voelen.

De Hoofdzaak
Kerkstraat 57
2235 Hulshout
Kapsalon: 015 22 19 49
Pruikeninstituut: 0496 21 22 32
www.dehoofdzaakhulshout.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier