Opnieuwe een vollere haardos

Vroegtijdige kaalheid, haarverlies, een dunner wordende haardos, ... het zijn steeds vaker voorkomende problemen die voorkomen op elke leeftijd en zowel bij mannen als bij vrouwen. Meer en meer mensen mogen dan wel de weg naar een oplossing vinden, toch is er ook nog veel onwetendheid. Bij Sabine Dillen van Prohairclinic kan u pal in Heist-centrum terecht voor een  antwoord op al uw vragen.

Micro Haar Pigmentatie
Niet iedereen komt in aanmerking voor een haartransplantatie en dan is Micro Haar Pigmentatie (MHP) een mogelijke oplossing. Bij deze niet-chirurgische behandeling worden duizenden  pigmentpuntjes aangebracht op de hoofdhuid om een vollere haardos te creëren. Een innovatieve techniek met een natuurlijke uitstraling die niet alleen gebruikt wordt voor de camouflage van  kaalheid of de uitstraling van een volle haardos maar ook voor het onzichtbaar maken van littekens. Ook om de illusie te wekken van een afgeschoren haardos, ‘the shaven look’, biedt deze behandeling de perfecte oplossing.

Micro Haar Pigmentatie

Veilig en met onmiddellijk resultaat
Met MHP kiest u voor een behandeling zonder risico met een snel eindresultaat en voor een veilige, langdurige oplossing. De pigmenten die gebruikt worden zijn van natuurlijke oorsprong, met een lichaamseigen stof, vrij van metaaldeeltjes en volledig hypoallergeen. En omdat dit geen chirurgische ingreep is, is de kans op bijwerkingen zo goed als onbestaande alsook de nood aan nazorg. Zelfs mensen uit het buitenland kiezen voor Prohairclinic omwille van deze innovatieve techniek.

Behandeling op maat
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek op maat worden de mogelijkheden bekeken in functie van je hoofdhuid. Nadien wordt een persoonlijk behandelvoorstel uitgewerkt met als doel een vollere haardos, een natuurlijk uitziende shaven look, een littekencorrectie of het verdoezelen van kaalheid. De behandeling zelf bestaat uit zo’n 3 sessies van enkele uren en moet slechts na ongeveer 5 jaar bijgewerkt worden.

Wil u graag meer informatie?
U kan steeds een afspraak maken, telefonisch of online, voor een vrijblijvende consultatie.
Meer info vindt u op www.prohairclinic.com

Prohairclinic
Boudewijnlaan 18
2220 Heist-op-den-Berg
T 03 899 19 16
info@prohairclinic.com
www.prohairclinic.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Speciale promoties Check het hier