Nieuws uit de regio

12-10-2024 - Booischot

Topvolleybal in Booischot

Liefhebbers van volleybal op het hoogste niveau worden zaterdag 12 oktober om 20.30 u verwacht in sporthal De Lichten aan de Kloosterveldstraat te Booischot. De eerste volleybalploeg van Mendo Booischot, actief in Nationale 1 (2de hoogste afdeling), heeft een prestigieuze opdracht voor de boeg. Ze nemen het in de achtste finales van de Belgian Cup (Beker van België) op tegen de eersteklasser Tectum Achel. Een wedstrijd met extra uitdaging, aangezien Tectum Achel wordt gecoacht door Jan Vanvenckenray, enkele jaren geleden nog de trainer van Mendo Booischot.

Tegen de beste volleyballers van ‘t land

Na overtuigende zeges tegen Rembert Torhout (0-3) en Amigos Zoersel (2-3) in de voorrondes, wacht de heren van Booischot nu een zware uitdaging. Tectum Achel, een gevestigde waarde in de hoogste volleybalklasse, zal alles op alles zetten om een plaats in de volgende ronde veilig te stellen. Een wedstrijd met extra uitdaging, aangezien Tectum Achel wordt gecoacht door Jan Vanvenckenray, enkele jaren geleden nog de trainer van Mendo Booischot. De confrontatie met Tectum Achel en de terugkeer van coach Jan Vanvenckenray geeft deze wedstrijd een extra dimensie. Voor Mendo Booischot is dit een unieke kans om zich te meten met de beste ploegen van het land.

Gratis toegang voor alle Heistse volleyballers

Om deze unieke gelegenheid te vieren, nodigt volleybalclub Mendo Booischot alle spelers van alle Heistse volleybalclubs uit om de wedstrijd gratis bij te wonen. “Het gebeurt niet vaak dat een ploeg uit de liga speelt in onze regio. We willen er daarom een echt volleybalfeest van maken met iedereen die volleybal een warm hart toedraagt.” zegt Ruben Duwaerts, kapitein van Mendo. "We kijken uit naar deze wedstrijd. Het is een eer om het op te nemen tegen een ploeg als Tectum Achel. Het feit dat Jan Vanvenckenray onze tegenstander is, maakt het extra speciaal. We kennen hem goed en weten wat we kunnen verwachten. Maar we gaan er alles aan doen om hem te verrassen."

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier