Nieuws uit de regio

25-04-2024 - Heist-op-den-Berg

Seizoen van de zomerzoektochten van start

Nu de lente toch stilaan zijn intrede blijkt te gaan maken, gaat ook het seizoen van de zomerse fietstochten van start. Daarbij kunnen mensen kennis maken met hun eigen regio op een ontspannende wijze en nieuwe plekjes ontdekken. De eerste vereniging die met haar zoektocht op de proppen komt is de Landelijke Gilde van Heist-centrum die al vanaf 1 mei beschikbaar is. Jos Wijns heeft voor de 8ste keer weer een vragenlijst samen gesteld waarvoor je tijd hebt tot 8 september. Vorig jaar waren er ook zomerse zoektochten voor de fiets of te voet van onder meer KWB Hallaar, café Den Afgrond, Toerisme Heist en Landelijke Gilde Wiekevorst  die later in de zomer misschien terug op de markt komen.

Iedereen een mooie prijs

Vorig jaar ging de Landelijke Gilde van Heist gluren bij de buren van Berlaar en dit jaar is het de beurt aan Beerzel. Jos Wijns heeft een mooie tocht uitgestippeld van 23 km tussen de twee hoogste getuigenheuvels van de provincie Antwerpen tot op de top van Beerzelberg. Ondereg wordt ook wat aandacht besteed aan enkele culturele en historische wetenswaardigheden. “Smeer dus je fietsketting al maar goed, pomp ja banden op en laat je benen masseren”, aldus Jos Wijns “Onderweg moet je 21 gewone vragen en 21 fotovragen oplossen. We voorzien voor élke deelnemer een mooie prijs, af te halen op vrijdag 27 september om 19 u in zaal Withof te Heist-Zonderschot”.

Een deelnemingsformulier kost 6 euro en is te verkrijgen op volgende adressen:
Eduard Straetmans, Oude Gendarmeriestraat 67, 2220 Heist-op-den-Berg
Dienst Toerisme Heist-op-den-Berg, Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg
Dagbladhandel Raf, Pastoor Mellaerts straat 68 te Heist-Goor
Broodjeszaak Taste It, Eugeen Wouters straat 16A 2220 Heist-op-den-Berg
Brasserie Café Sportoase 70a 2220 Heist-op-den-Berg

Meer info: Jos Wyns tel. 0492 65 91 67 of wyns.jos@skynet.be

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier