Nieuws uit de regio

27-03-2024 - Hallaar

Bij Chiro Hallaar duren 24 uren langer dan elders

De ’24 Uren’ van de Chiro zijn in Hallaar al vele jaren een begrip tijdens de Paasperiode. Waar ze oorspronkelijk een dorpsfeest waren dat een etmaal duurde, van de zaterdag- tot zondagavond, zijn ze sedert enkele jaren uitgegroeid tot een heel weekend. Place-to-be tijdens het Paasweekend is het terrein aan de Boonmarkt, waar een grote feesttent wordt opgetrokken. Het team van Chrio Hallaar heeft een uitgebreid programma samengesteld, beginnend met een geweldige jeugdfuif op vrijdagavond 29 maart tot de gezellige muziekoptredens op de avond van Pasen, waar ook veel volk verwacht wordt, want maandag moet er niet gewerkt worden.

Van fuif tot bingo

Het driedaags feestweekend wordt op vrijdag 29 maart vanaf 21 u afgetrapt met de  24 Uren Fuif met het kruim van de  dj’s uit de regio: Drum&Bass Farmer ft. Sweat Sheeran, dj Onderkoffer en dj Laares.  Op het speelterrein van de Chiro begint om zaterdagochtend om 10 u het recreatieve kubbtornooi. Of je nu een doorgewinterde kubber bent of nog nooit een kubb heb aangeraakt, dit tornooi belooft een vrolijke sfeer en een gezonde dosis competitie. Een jaarlijkse traditie is ondertussen ook de bingospel op zaterdagavond, een gezellige bedoening waarbij mensen van alle leeftijden uit de bol gaan wanneer ze vijf getallen op een rij kunnen aanvinken. De tent is geopend vanaf 19.30 en om 20 u valt het eerste balletje en misschien win je wel een van de ludieke prijzen.

Een Paaszondag als geen ander

Op Paasdag is het de apotheose van de 24 Uren met als begin een ontbijt in de grote feesttent. Wie thuis geen spek meer heeft voor bij zijn eitjes kan tussen 8.30 en 13 u mee komen aanschuiven. Om 10 u kunnen alle kindjes mee komen zoeken naar de chocolade eitjes die de Paashaas heeft uitgestrooid.  Voor wie deze namiddag geen zin heeft om thuis alleen naar de koers te kijken, is er de Ronde van Vlaanderen op groot scherm. Terwijl papa en mama genieten van een pintje kunnen de kinderen zich uitleven in het reuze kidsfestijn met leuke spelletjes, een springkasteel en kindergrime. Wie liever zelf een beetje sportief is,  kan tussen 14 en 16 u vertrekken voor de wandelzoektocht, met diverse leuke prijzen.

De zondagavond staat in het teken van de muziek met om 20 u optreden van TMRV, twee getalenteerde jonge gasten uit de Heistse regio. Daarna komen The Pixels, een 8-koppige band uit Leuven die hun publiek meenemen op een reis door de jaren ’80 met gouden hits uit die periode maar ook actuele nummers. De Chiro danst de nacht in met DJ Henky, want op Paasmaandag moeten de meesten toch niet werken.

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier