Nieuws uit de regio

10-09-2023 - Booischot

Elektrische rolstoel voor Nethedal

Donderdag 7 september kreeg de Rotaryclub van Heist-op-den-Berg aan het nacht- en dagverblijf Nethedal in Booischot  het bezoek van Gouverneur Peter Wolters van district 2140 waar Heist onder valt. Bij deze gelegenheid werd een elektrische rolstoel met een waarde van 14.000 euro geschonken aan de opvanginstelling. De schenking is kunnen gebeuren dankzij de sponsoring van de familie Galliaert.

Dag én nachtververblijf

Om de mensen, die niet op de arbeidsmarkt terecht kunnen, een zinvolle dagbesteding te bieden werd op initiatief van leerkrachten en directie van het Instituut Mevrouw Goyvaerts, en vooral dankzij de steun van Rotary Heist-op-den-Berg in 1985 dagcentrum Nethedal opgericht. Met ondersteuning van Rotary en in samenwerking met de Maatschappij voor de huisvesting Heist-op-den-Berg is Nethedal uitgebreid met een woonproject aan de Werftsesteenweg (Heist-op-den-Berg). Deze nieuwbouw wordt volledig aangepast aan de noden van personen met een beperking en is voorzien voor 24u/24u ondersteuning voor 12 personen.

Op de foto: Bert Van den Broeck, Herwig Jacobs (directeur Nethedal), Roger Michiels, Jan Van den Brande, Koen Mercilis, Geert Baestaens (Rotary district 2140), Johan Cannaerts,  Jan Scheirs (voorzitter Rotary Heist ’23-’24), PeterWolters (gouverneur Routary) en Louis Weckx

Nethedal
Waar onvolmaakt perfect
Waar "minder" een meerwaarde heeft
Waar "less" echt "more" betekent
 

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier