Nieuws uit de regio

11-05-2023 - Hallaar

't Is lente aan de Boonmarkt

Jarenlang was er in het WZC Ten Kerselaere, telkens op 11 november, succesvol de eerste kerstmarkt van het seizoen tot een rare ziekte daar een stokje voor stak. Vorig jaar werd daarom voor de eerste keer een ‘Lentemarkt’ in elkaar gestoken die zo’n succes had dat een nieuwe trend was gezet en ze dus dit jaar voor de tweede keer doorgaat. Op zaterdag 13 mei van 13 tot 18 u is er op het plein voor Ten Kerselaere aan de Boonmarkt de 2de Lentemarkt ten voordele van het bewonersfonds.

Met muzikale animatie

Er zijn een 30-tal kraampjes op het plein, met crea- en handwerkmaterialen, chocolade, honing, 2de handsartikelen, … Ook voor de kinderen is er animatie voorzien. Voor de opbrengst van het bewonersfonds verkoopt men Ten Kerselaere frietjes, zelf gebakken wafels, hot-dogs en ambachtelijke ijs.  Om 14u00 is er een optreden van het ‘Ubuntukoor’. Dit is het koor van Ten Kerselaere met bewoners, familie, vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers onder leiding van Sofie Van Rompaey. Om 16u45 komt de fanfare De Berthoutzonen nog enkele deuntjes spelen op het plein.

Maak kennis met Ten Kerselaere

Tijdens dit evenement worden de deuren opengezet voor toekomstige cliënten of bewoners, maar evenzeer voor toekomstige medewerkers. Op vraag worden er rondleidingen voorzien en geeft men graag een woordje uitleg over alle diensten zoals, assistentiewoningen, lokaal dienstencentrum, centrum voor dagverzorging, centrum voor kortverblijf, centrum voor oriënterend kortverblijf en het woonzorgcentrum. In het kader van zorgzame buurt ‘De pittige buurt’ brengt Ten Kerselaere bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en buren samen.

Om de Lentemarkt op een veilige manier te kunnen laten plaatsvinden hebben is er voor gekozen om het parkeerplein van Ten Kerselaere, zo veel als mogelijk, autovrij te maken. Men vraagt om auto’s op de nieuwe parking van de Averegten te parkeren.  Er wordt een uitzondering gemaakt voor de hulpdiensten en personen met een mindervalidenkaart. Voor de fietsers is er een grote fietsenstalling voorzien.

 

 

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier