Nieuws uit de regio

10-09-2022 - Schriek

Op zoek naar de bosuilen in Schriek

Naast de Open Monumenten Dag is er op zondag 11 september in Schriek nog wat extra te beleven. De Wandelsportvereniging 1490, de wandelclub van de Schriekse KWB, organiseert van uit het Schriekse parochiecentrum aan de Leo Kempenaersstraat de Bosuilentocht. Het wandelevenement is vooral een realisatie van Patrick Schoovaerts, die ook zijn schouder zet onder het wandelcriterium Den Toer van Heist en in ’t algemeen zich bijzonder inzet voor de trage wegen in de gemeente.

Er zijn verschillende parcours uitgetekend van 4 – 7 – 9 – 1 2- 16 – 19 – 22  - 26 en 36 km met dank aan Natuurpunt De Putter uit het nabijgelegen Putte. Er was in eerste instantie ook een zelfs een parcours voorzien van 50 km, maar dat is uiteindelijk geschrapt omwille van de brandgevoeligheid van het terrein. De schrapping gebeurde voor de overvloedige regenval van de laatste dagen. Vertrekken kan tussen 8 en 15 u, maar wandelaars die kiezen voor de langste afstand zijn best al vanaf 10 u op pad. Terug in de vertrekplaats kan je nog genieten van een drankje en de ‘soep van de dag’.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier