Nieuws uit de regio

19-06-2022 - Heist-op-den-Berg

La Luna Deluxe op de Heistse Berg

Op zondag 19 juni kan je naar de eerste editie van La Luna Deluxe. Een BBQ en dansfestijn op de flank van de Heistse Berg in en rond de Moose lentebar. Dj Philip De Bie opent de avond met een speciale vinyl set. Nadien zijn er nog dj’s Lotte Feyen, Kobe Ilsen, Viktor Verhulst,  Henky, Just-K en Phil D. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish, een organisatie die de wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier