Nieuws uit de regio

24-04-2022 - Heist - Zonderschot

Feest met Vleugels

In zaal Withof op Heist-Zonderschot werd Luc Vleugels door CD&V in de bloemen gezet voor 15 jaar burgemeesterschap. Naast vele Heistenaars kwamen ook nationale politici Servais Verherstraeten en Nahima Lanjri en BH’s (Bekende Heistenaars) Paul Michiels en Rik Torfs de ex-burgemeester feliciteren voor zijn politieke carrière. Ondanks dat hij van de presentatoren Wim Ceuls en Kristel Van Craen slechts 10 minuten kreeg voor zijn afscheidsspeech, had Vleugels toch 20 minuten nodig om het publiek te overtuigen dat hij zeker nog niet in een zwart gat gevallen is.

Blikvangers op de afscheidsviering waren de 3 kleinkinderen van Vleugels, die de het publiek welkom heetten en zelfs een dansje deden tijdens het optreden van Paul Michiels, die enkele akoestische nummers bracht uit de oude doos. Speeches waren er van voorzitter Wim Verhoeven, die al vooruit blikte naar de verkiezingen van 2024 en van  Bernadette De Cat die vooral de culturele verwezenlijkingen van Luc Vleugels nog eens opriep.  Digitaal waren er ook mooie afscheidswoorden van ex-minister Koen Geens, van minister van binnenlandse zaken Annelies Verlinden en van Kempens volksvertegenwoordiger Servais Verherstraeten. De viering werd doorspekt met ludieke citaten  waarbij vooral Rik Torfs op de voor hem gebruikelijke manier ludiek uit de hoek kwam. het einde was er een reuze taart met 15 kaarsjes die de kleinkinderen mee mochten helpen uitblazen.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Speciale promoties Check het hier