Nieuws uit de regio

21-11-2021 - Hallaar

Dan toch toneel in Hallaar

Op 10 november werd er een coronabesmetting vast gesteld bij enkele spelers van Toneelkring De Berthoutzonen, waardoor de vertoningen van "Pak De Poen" uitgesteld zijn. Gelukkig hebben zij geen grote gevolgen ondervonden van de besmetting en zijn ze nu terug uit quarantaine. Na overleg met de beheerders van de parochiezaal in Hallaar kunnen de vertoningen terug hervat worden vanaf zaterdag 20 november.

Het decor was gelukkig nog niet afgebroken en na een repetitie zaten de tekst en bewegingen er terug in. Er zijn ondertussen nieuwe data vast gelegd: zaterdag 20/11, zondag 21/11, donderdag 2/12, vrijdag 3/12 en zaterdag 4/12, telkens om 20 u..

Ondertussen zijn de coronaregels wel gewijzigd. “Voor de bezoekers vragen we een geldige coronapas, en het dragen van een mondmasker tijdens de voorstelling en bij de verplaatsingen, zodat de vertoning zo veilig mogelijk kan verlopen”, aldus voorzitter Joost Van Nuffelen. “Als er achteraf nog een drankje wordt genuttigd, kan het masker wel even af. Er is ook een permanente CO2-meting en er zal extra verlucht worden indien nodig. Het maximaal aantal toeschouwers zal beperkt worden tot 75% van de capaciteit.We hopen nog heel wat mensen te kunnen vermaken met deze schitterende komedie!”

Pak De Poen is een hilarische komedie boordevol humor, een enorme vaart, naamsverwisselingen en misverstanden. Het is geschreven door Ray Cooney (vertaald door Dirk Van Vooren) en in Hallaar geregisseerd door jonge Jodi Heremans. In Pak De Poen krijgen we een niet-zo-doordeweekse dag in het leven van Alain en Sylvie De Vlieger te zien. Alain, een brave kantoorbediende, komt op een dag thuis met een verkeerd koffertje. In plaats van zijn halve pistolet met choco, zit er 10 miljoen in.

Reservatie kan op het nummer 0479/933882. Meer info is ook te vinden op de site www.toneelberthoutzonen.be

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier