Nieuws uit de regio

28-08-2021 - Putte

De laatste kans voor vaccinatie

Het vaccinatieteam van Klein Boom op de Mechelbaan in Putte heeft beslist dat, als alles goed gaat, het vaccinatiecentrum de deuren sluit op woensdag 6 oktober. Het centrum zal dan 9 maanden open geweest zijn. Per vaccinsoort werden de laatste prikdata vastgelegd.

Inwoners van Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg die nog niet gevaccineerd zijn, maar zich toch bedacht zouden hebben, kunnen zich alsnog laten vaccineren. Dit is wel de allerlaatste kans om zich in het centrum te laten inenten. In het vaccinatiecentrum worden op 2 september de laatste prikjes met het Johnson & Johnson vaccin gezet. Daarvan is slechts één inspuiting nodig. Enkele dagen later, op 15 september kunnen mensen voor de laatste keer hun eerste prik Pfizer nog krijgen. Op 6 oktober volgt dan de tweede prik.

De betrokken burgemeesters dringen er op aan dat iedereen zich laat inenten, niet alleen om zichzelf te beschermen maar ook hun naasten en andere mensen in hun omgeving.

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier