Nieuws uit de regio

15-07-2021 - Heist-op-den-Berg

Verswinkel Groenhuis in de prijzen

Op 15 juli behaalde Verswinkel Groenhuis aan de Liersesteenweg een bronzen medaille in de Groentevakman 2021, een competitie zelfstandige speciaalzaken en marktkramers, georganiseerd door Flandria in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. Goud was voor Vita Veggie uit Herenthout en zilver voor het Fruithuis uit Minderhout.

Alle zelfstandige speciaalzaken en marktkramers konden zich inschrijven voor de wedstrijd Groentevakman. De deelnemers kregen van 24 februari tot en met 6 april 2021 de tijd om hun kandidatuur in te dienen via de website www.besteversspecialist.be. Een expertenjury beoordeelde de kandidaturen. Wie naar de volgende ronde mocht, kreeg enkele mystery shoppers over de vloer. Die beoordeelden de kandidaten op een tiental criteria, zoals de aantrekkelijkheid van hun rayon en het aanbod van verse, Belgische groenten.

Groenhuis Verswinkel verdeelt  al 33 jaar primeurs, specialiteiten en delicatessen die ze zowel selecteren op kwaliteit als op smaak. Elke dag brengen ze rechtstreeks van de Mechelse Veiling groenten en fruit op uw bord. Je vindt er traditionele koude schotels maar ook trendy slaatjes,  frisse maaltijdsalades en zuiderse tapas in de koeling. De Groenhuiskoks maken heerlijke, gezonde bereide gerechten, net als feestelijke geschenkmanden, eventueel zelfs met een exotisch tintje.

De organisator van de wedstrijd VLAM voert promotie voor de producten van de Vlaamse landbouw, tuinbouw en visserij in binnen- en buitenland  in opdracht van de Vlaamse overheid en het bedrijfsleven. Allemaal onder het motto ‘Lekker van bij ons’.

www.verswinkel.be

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier