Nieuws uit de regio

07-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug een slager in de Bergstraat

Na het afscheid van beenhouwer Wim Suetens was er geen echte slagerij meer in de Bergstraat in Heist. Die leemte wordt nu tijdelijk overgenomen door Tom Nauwelaerts (45) die op zaterdag en zondag een pop-up slagerij opent in hetzelfde pand van Suetens, gedeeltelijk omdat zijn succesvolle standplaats op de Voddemét is weggevallen door corona. Tegen het bouwverlof van 2021 wordt het gebouw echter afgebroken, net als het voormalig schoenwinkeltje ernaast, om plaats te maken voor een nieuwe moderne slagerij tegen de zomer van 2022

Na 25 jaar op de markt te staan wou Tom  Nauwelaerts iets anders beginnen. De coronaproblemen waren de trigger om er echt werk van te maken. “Om 3 uur ’s nachts opstaan, om alles klaar te maken om naar de markt te vertrekken, begon zwaar te wegen”, aldus Nauwelaerts die door het wegvallen van de openbare markten thuis in Booischot ook al een slagerswinkel begonnen was. Dat viel blijkbaar zo goed mee dat hij de knoop heeft doorgehakt.

Nauwelaerts hoopt dat het publiek nog ambachtelijke verse producten appreciëren. Voor enkele jaren waren er nog meerdere slagers in de Heistse centrumstraat, net als verschillende warme bakkers. Die zijn ondertussen allemaal verdwenen, maar net als een nieuwe slagerij komt aan de andere kant van de straat een eind verder binnenkort ook een nieuwe bakkerszaak.

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier