Nieuws uit de regio

20-07-2020 - Heist-op-den-Berg

De poep van Sagan

Het internationale wielerpeloton trekt zich(hopelijk) binnenkort opnieuw op gang. Uitstekende wetenschappelijke en medische begeleiding is bij topsport bijzonder belangrijk en een deel daarvan komt vanaf nu vanuit het industriepark in Heist waar QM Sports Care werd opgericht. Ondernemer Christian Hannon (van o.m. Breitex) en mountainbiker Ben Mattheus namen het bedrijf van Peter Van Steendam over. Die kinesist uit Overmere ontwikkelde de zalf die toprenner Peter Sagan genas van zijn zitvlakproblemen en bouwde daarmee een ijzersterke reputatie op in de wereld van het professionele wielrennen.

Als “Official Team Partner” van World Tour teams Deceuninck - Quick-Step, BORA-Hansgrohe, Groupama-FDJ, Cofidis, Sport Vlaanderen-Baloise, damesteam Hitec Products-Birk, Sport en cyclocross teams Pauwels Sauzen-Bingoal en Telenet-Baloise zet QM Sports Care zich weer op de kaart, maar dan nu vanuit een andere hoofdzetel. Het in de wielersport alom gekende en gewaardeerde merk QM, met 100% natuurlijke massage- en verzorgingsproducten, zal voortaan vanuit Heist-op-den-Berg de wereld ingestuurd worden.

De Heistse ondernemers hebben ambitieuze plannen om de productenlijn verder uit de breiden naar een bredere fietsmarkt in binnen- en buitenland. Vanuit het Heists hoofdkantoor wordt uitsluitend Bussiness to Bussiness gewerkt. Voor de Benelux zijn er al 2 distributeurs aangesteld: Cycklab, de firma van Stefan Wijnnands en Geert Steurs voor Vlaanderen  en Vinciere Insieme2.0 voor Wallonië, Luxemburg en Nederland. Verder zijn er al concrete plannen of voorbereidende gesprekken met distributeurs over de hele wereld tot zelfs in Australië en Nieuw-Zeeland.

“We zullen in de toekomst nog meer aandacht besteden aal verschillende marketing aspecten”, aldus Ben Mattheus. “Verpakkingen zullen een facelift ondergaan, zonder te raken aan de herkenbare rode nummers op de bestaande zwarte potten en aluminium flesjes. En dat het hier gaat om een 100 % Belgisch product, is een belangrijk detail om trots op te zijn.”

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier