Nieuws uit de regio

12-05-2020 - Heist-Goor

Nu ook fietszoektocht voor kinderen

In de 4de editie van de populaire fietszoektocht van de Landelijke Gilde van Heist-centrum is nu ook een aparte versie voorzien voor kinderen tot 12 jaar. Samen met papa en mama of opa en oma kunnen ze op hetzelfde parcours deelnemen aan de toeristische tocht van ongeveer 22 km in eigen regio.

Na het succes van de vorige jaren heeft Jos Wyns zich opnieuw aan het puzzelen gezet en een mooie en rustige fietsroute uitgestippeld met vertrek in Heist-Goor in de richting van Pijpelheide. Onderweg los je de vragen op en tracht je de op foto’s afgebeelde onderwerpen te zoeken. Ook de kinderen moeten een aantal vragen oplossen of opdrachten uitvoeren. Je hoeft de heel route niet af te leggen op één dag, want hebt tijd tot 6 september.

Een deelnemingsformulier (ook dit voor de kinderen) kost € 5, te verkrijgen op volgende adressen:
- Eduard Straetmans, Oude Gendarmeriestraat 67, 2220 Heist-op-den-Berg
- Dienst Toerisme Heist-op-den-Berg, Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg
- Guido Geuens, Oude Godstraat 12, 2220 Heist-op-den-Berg
- Dagbladhandel Raf, Pastoor Mellaertsstraat 68 te Heist-Goor

Antwoorden dienen te worden binnengebracht ten laatste op dinsdag 15 september 2020 bij Eduard Straetmans of Dienst Toerisme. De gilde voorziet voor elke deelnemer (ook voor de kinderen) een prijs, af te halen op de prijsuitreiking op vrijdag 25 september 2020 om 19 u. in zaal Withofke te Zonderschot. Voor bijkomende info over deze zoektocht mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns tel. 015 24 93 04 of wyns.jos@skynet.be

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier