Nieuws uit de regio

21-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist klapte voor de zorg

De nationale oproep om op het middaguur overal spontaan te klappen voor de mensen in de zorg, werd in Heist-centrum vrij goed onthaald.  Ook hingen er hier en daar witte lakens uit het raam als steunbetuiging aan diegenen die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor de bevolking. 

In de Eugeen Woutersstraat kwam het applaus stipt om 12 uur op gang door enkele enthousiastelingen, hetgeen dan navolging kreeg op verschillende balkons in de straat.

In de Heistse winkels is de rust weergekeerd en zijn de rekken voor het grootste deel aangevuld.  In de winkel die door de redactie van C-life werd bezocht, was er wel nog geen toiletpapier en halfvolle melk beschikbaar, maar die zouden vandaag of morgen nog aangevuld worden.

De politiezone Heist houdt het samenscholingsverbod goed in de gaten en moest toch al een aantal overtredingen vaststellen:  in de Dorpsstraat (Booischot), Oude- Liersebaan (Heist-Centrum) Boonmarkt (Hallaar), Hoge Brugstraat (Heist-Centrum) en Kapelaan Francklaan (Pijpelheide)

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier