Nieuws uit de regio

21-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist klapte voor de zorg

De nationale oproep om op het middaguur overal spontaan te klappen voor de mensen in de zorg, werd in Heist-centrum vrij goed onthaald.  Ook hingen er hier en daar witte lakens uit het raam als steunbetuiging aan diegenen die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor de bevolking. 

In de Eugeen Woutersstraat kwam het applaus stipt om 12 uur op gang door enkele enthousiastelingen, hetgeen dan navolging kreeg op verschillende balkons in de straat.

In de Heistse winkels is de rust weergekeerd en zijn de rekken voor het grootste deel aangevuld.  In de winkel die door de redactie van C-life werd bezocht, was er wel nog geen toiletpapier en halfvolle melk beschikbaar, maar die zouden vandaag of morgen nog aangevuld worden.

De politiezone Heist houdt het samenscholingsverbod goed in de gaten en moest toch al een aantal overtredingen vaststellen:  in de Dorpsstraat (Booischot), Oude- Liersebaan (Heist-Centrum) Boonmarkt (Hallaar), Hoge Brugstraat (Heist-Centrum) en Kapelaan Francklaan (Pijpelheide)

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier