Nieuws uit de regio

14-02-2020 - Schriek

Uw goede voornemens al om zeep?

Had je ook goede voornemens gemaakt op 1 januari om wat meer te sporten in 2020? Voor degenen bij wie het enthousiasme ondertussen al wat bekoeld is, wordt in Schriek de Start-to-Uyleloop georganiseerd, een start-to-run met als doel op 30 mei mee te doen aan de 5 km Uyleloop .

De Start To Run zal professioneel begeleid worden door Kristel Van Looy en Benny Van Vlasselaer, die beiden zeer veel loopervaring hebben. Het lopen zal worden afgestemd op iedere deelnemer zijn ervaring/conditie. Vanaf maandag 16 maart zal er elke maandag om 19 u samen gelopen worden, voor woensdag en vrijdag zal er telkens een trainingsschema worden meegegeven. Op woensdag en vrijdag kan vervolgens op eigen initiatief of in groep worden getraind met de andere deelnemers.

Zo zal jij tegen vrijdag 22 mei in staat zijn om 5 km te lopen en dus ook op een comfortabele manier deel te nemen aan de Uyleloop. Er zal steeds vertrokken worden aan de parochiezaal in Schriek centrum om 19u. Loopschoenen aan, een fluo hesje en eventueel verlichting.

Deelname is volledig op eigen risico en de organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of letsels. Je dient er zeker van te zijn dat uw medische toestand het toelaat dergelijke sportieve activiteiten uit te oefenen of eventueel voor deelname een arts te raadplegen. Kinderen onder de 16 jaar dienen toelating van hun ouders te voorzien.

De Uyleloop vindt plaats op zaterdag 30 mei en is een onderdeel van de gekende Uylefeesten van 30, 31 mei en 1 juni in Schriek centrum. Het volledige programma van de Uylefeesten editie 2020 zal begin maart bekend gemaakt worden. Meer info bij Carl Verelst: 0486 64 29 80

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier