Nieuws uit de regio

05-11-2019 - Hallaar

De eerste van het seizoen

Op maandag 11 november, van 11 tot 18 u organiseert woonzorghuis Ten Kerselaere in samenwerking met de Heistse cultuurraad, voor de 13de maal op rij de eerste kerstmarkt van ‘t seizoen. Oorspronkelijk was het ‘Kerselaeremarkt’, maar dat werd al snel omgevormd naar Kers(t)markt.

44 verenigingen en groeperingen van Heist-op-den-Berg en omstreken zullen standjes en kraampjes met kerst- en aanverwante artikelen uitstallen in het centrumgedeelte van woonzorghuis Ten Kerselaere. Een greep uit het aanbod: kerstartikelen, artisanaal handwerk, juwelen, wenskaarten, schilderijen en aquarellen, poppen, sjaals, bloemen, kaarsen, glas graveerwerk en een speciale tombola.

Naast deze kerstartikelen is er natuurlijk heel veel lekkers om te smullen zoals frietjes, pannenkoeken, croques, smoutebollen, poffertjes, snoep uit grootmoederstijd, soep, cavabar, koffiebar en drankjes. De opbrengsten hiervan zijn ten voordele van het “woningfonds” voor de bewoners van Ten Kerselaere. Ook dit jaar zijn er daarom een heleboel medewerkers en vrijwilligers die zich belangeloos en vol enthousiasme inzetten.

Nieuw dit jaar is dat de deuren van de nieuwe assistentiewoningen ‘The Village’ open gezet worden voor het grote publiek. Je kan de assistentiewoningen vrij bezoeken van 11 tot 17 u. In januari 2020 zullen de eerste bewoners de intrek nemen in de nieuwste uitbreiding van Ten Kerselaere.

Er is een ruime parking voorzien aan de voor- en achterzijde van Ten Kerselaere. Indien deze volzet zijn kan je parkeren op de parking van De Averegten (200 plaatsen en 100 meter verder aan de Boonmarkt).

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier