Nieuws uit de regio

05-11-2019 - Hallaar

De eerste van het seizoen

Op maandag 11 november, van 11 tot 18 u organiseert woonzorghuis Ten Kerselaere in samenwerking met de Heistse cultuurraad, voor de 13de maal op rij de eerste kerstmarkt van ‘t seizoen. Oorspronkelijk was het ‘Kerselaeremarkt’, maar dat werd al snel omgevormd naar Kers(t)markt.

44 verenigingen en groeperingen van Heist-op-den-Berg en omstreken zullen standjes en kraampjes met kerst- en aanverwante artikelen uitstallen in het centrumgedeelte van woonzorghuis Ten Kerselaere. Een greep uit het aanbod: kerstartikelen, artisanaal handwerk, juwelen, wenskaarten, schilderijen en aquarellen, poppen, sjaals, bloemen, kaarsen, glas graveerwerk en een speciale tombola.

Naast deze kerstartikelen is er natuurlijk heel veel lekkers om te smullen zoals frietjes, pannenkoeken, croques, smoutebollen, poffertjes, snoep uit grootmoederstijd, soep, cavabar, koffiebar en drankjes. De opbrengsten hiervan zijn ten voordele van het “woningfonds” voor de bewoners van Ten Kerselaere. Ook dit jaar zijn er daarom een heleboel medewerkers en vrijwilligers die zich belangeloos en vol enthousiasme inzetten.

Nieuw dit jaar is dat de deuren van de nieuwe assistentiewoningen ‘The Village’ open gezet worden voor het grote publiek. Je kan de assistentiewoningen vrij bezoeken van 11 tot 17 u. In januari 2020 zullen de eerste bewoners de intrek nemen in de nieuwste uitbreiding van Ten Kerselaere.

Er is een ruime parking voorzien aan de voor- en achterzijde van Ten Kerselaere. Indien deze volzet zijn kan je parkeren op de parking van De Averegten (200 plaatsen en 100 meter verder aan de Boonmarkt).

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier