Nieuws uit de regio

29-10-2019 - Grootlo (Schriek)

Als je een rustig appartementje huurt

Ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan herneemt Toneelkring Grootlo het hilarische stuk ‘Appartement met plat dak’ geschreven door Eddy Thomas waar ze in 1992 een groot succes mee behaalden en dat nu geregisseerd wordt door Leo De Vos, die zelf  bij het Heists Kamertoneel actief is.

Toneelkring Grootlo ontstond in 1979 uit de plaatselijke Chiro en staat in Grootlo ook in voor de Midzomerhappening ten voordele van de parochie.

Een jongeman zoekt een rustige plaats om zich terug te trekken, met als enige gezelschap zijn uitgebreide verzameling boeken. De mensenschuwe kerel ontdekt tot zijn verbijstering, dat zijn pas gehuurde appartementje, evenals het aanpalend plat dak door zijn buren gebruikt wordt voor alles en nog wat. Voor hij het weet is hij bij verschillende complotjes betrokken en wordt zijn leven zo veranderd, dat hij zijn bedeesdheid overwint en de liefde haar intrede doet in zijn leven. Op de planken ziet u Yves Wouters, Karl Wauters, Andre Nys, Stefan Nys, Neil Van den Broeck, Patrick Pelgrims, Claes Christel, Lauren Van Der Linden, Inne Poels en Kira Wouters. Opvoeringen in zaal  "Magneet" aan de Kapelstraat 50 te Grootlo op zaterdag 9 november, zondag 10 november, dinsdag 12 november, vrijdag 15 november en zaterdag 16 november, telkens om 20 u behalve op zondag om 19 u. Reservaties via 0471/03.16.02 of bestuur@toneelkringgrootlo.be aan 9 euro.
www.toneelkringgrootlo.be    

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier