Nieuws uit de regio

29-10-2019 - Grootlo (Schriek)

Als je een rustig appartementje huurt

Ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan herneemt Toneelkring Grootlo het hilarische stuk ‘Appartement met plat dak’ geschreven door Eddy Thomas waar ze in 1992 een groot succes mee behaalden en dat nu geregisseerd wordt door Leo De Vos, die zelf  bij het Heists Kamertoneel actief is.

Toneelkring Grootlo ontstond in 1979 uit de plaatselijke Chiro en staat in Grootlo ook in voor de Midzomerhappening ten voordele van de parochie.

Een jongeman zoekt een rustige plaats om zich terug te trekken, met als enige gezelschap zijn uitgebreide verzameling boeken. De mensenschuwe kerel ontdekt tot zijn verbijstering, dat zijn pas gehuurde appartementje, evenals het aanpalend plat dak door zijn buren gebruikt wordt voor alles en nog wat. Voor hij het weet is hij bij verschillende complotjes betrokken en wordt zijn leven zo veranderd, dat hij zijn bedeesdheid overwint en de liefde haar intrede doet in zijn leven. Op de planken ziet u Yves Wouters, Karl Wauters, Andre Nys, Stefan Nys, Neil Van den Broeck, Patrick Pelgrims, Claes Christel, Lauren Van Der Linden, Inne Poels en Kira Wouters. Opvoeringen in zaal  "Magneet" aan de Kapelstraat 50 te Grootlo op zaterdag 9 november, zondag 10 november, dinsdag 12 november, vrijdag 15 november en zaterdag 16 november, telkens om 20 u behalve op zondag om 19 u. Reservaties via 0471/03.16.02 of bestuur@toneelkringgrootlo.be aan 9 euro.
www.toneelkringgrootlo.be    

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier