Nieuws uit de regio

22-09-2019 - Heist-op-den-Berg

Apart kraam op de Heistse zondagsmarkt

Op de Voddemèt stond éénmalig een aparte marktkramer aan Staminee De Living:  acteur Alain Rinkhout verkocht er per opbod 69 loten bijzondere boeken. Dat allemaal ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Boekhandel Het Voorwoord, één van de weinige zelfstandige boekhandels die er in Vlaanderen nog over gebleven zijn.

Op het geïmproviseerde veilingterras gingen enkele unieke exemplaren van de hand: zo was er een gesigneerd boek van Saul Bellow, de joods-Amerikaanse schrijver die in 1976 de Nobelprijs voor Literatuur won. Van Erik Vlaminck was er een gesigneerd exemplaar van Suikerspin, samen met een gehandtekend schilderijtje dat Vlaminck zelf heeft gemaakt. Andere curiosa waren de 100ste druk van De Witte van Sichem of het standaardwerk ‘Volkshuisraad in Vlaanderen’ van dr. Jozef Weyns.

“Het blijft een uitdaging om een onafhankelijke boekenshop te runnen”, vertelt Gert De Bie “maar evenementen zoals deze verkoop per opbod, die ik persoonlijk bijzonder amusant vond, maken dat we zeker blijven doordoen. Vandaag was het leuk om het boekenpubliek en het marktpubliek samen te kunnen verenigen”.

Ter gelegenheid van de 10de verjaardag staan er nog meer evenementen op het programma: Zaterdag 19 oktober is het heel de dag gratis feest met voorlees- en signeersessies,  snacks en prijzen. Op woensdag 20 november om 20 u is er een Boekenbad: Zelfs als je van boeken houdt, zie je soms door het bos de bomen niet. Linde De Vos komt je dan wegwijs maken in de wereld van prentenboeken. De patron himself Gert De Bie doet hetzelfde op dinsdag 17 december over ‘cult’-boeken.

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier