Nieuws uit de regio

22-09-2019 - Heist-op-den-Berg

Apart kraam op de Heistse zondagsmarkt

Op de Voddemèt stond éénmalig een aparte marktkramer aan Staminee De Living:  acteur Alain Rinkhout verkocht er per opbod 69 loten bijzondere boeken. Dat allemaal ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Boekhandel Het Voorwoord, één van de weinige zelfstandige boekhandels die er in Vlaanderen nog over gebleven zijn.

Op het geïmproviseerde veilingterras gingen enkele unieke exemplaren van de hand: zo was er een gesigneerd boek van Saul Bellow, de joods-Amerikaanse schrijver die in 1976 de Nobelprijs voor Literatuur won. Van Erik Vlaminck was er een gesigneerd exemplaar van Suikerspin, samen met een gehandtekend schilderijtje dat Vlaminck zelf heeft gemaakt. Andere curiosa waren de 100ste druk van De Witte van Sichem of het standaardwerk ‘Volkshuisraad in Vlaanderen’ van dr. Jozef Weyns.

“Het blijft een uitdaging om een onafhankelijke boekenshop te runnen”, vertelt Gert De Bie “maar evenementen zoals deze verkoop per opbod, die ik persoonlijk bijzonder amusant vond, maken dat we zeker blijven doordoen. Vandaag was het leuk om het boekenpubliek en het marktpubliek samen te kunnen verenigen”.

Ter gelegenheid van de 10de verjaardag staan er nog meer evenementen op het programma: Zaterdag 19 oktober is het heel de dag gratis feest met voorlees- en signeersessies,  snacks en prijzen. Op woensdag 20 november om 20 u is er een Boekenbad: Zelfs als je van boeken houdt, zie je soms door het bos de bomen niet. Linde De Vos komt je dan wegwijs maken in de wereld van prentenboeken. De patron himself Gert De Bie doet hetzelfde op dinsdag 17 december over ‘cult’-boeken.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier