Nieuws uit de regio

13-08-2019 - Wiekevorst

KWB Gezinsdag moeilijk bereikbaar

De Gezinsdag, jaarlijks op 15 augustus, is het hoogtepunt van de Wiekevorstse KWB-werking. Door de werken in het centrum is het feestterrein dit jaar moeilijk te bereiken, trouwens voor iedereen die naar zaal Sint Jan of  sporthal De Wimpel in de Dalstraat wil.

Eén van de hoogtepunten van de 42ste editie is de Turfstekerstocht, een wandeling naar keuze van 5 – 8 – 14 of 20 km door de meeste landelijke deelgemeente van Heist-op-den-Berg. Het team van voorzitter Bart Van Bael heeft weer mooie, onontgonnen plekjes gevonden, waarlangs de wandeling passeert. Nieuw dit jaar is dat je bij de twee korte afstanden ook op zoek kan gaan naar schatten via geocaching. Fietsers kunnen kiezen uit tochten van 25 – 35 of 50 km, volledig afgepijld. Vertrekken kan in zaal Sint Jan tussen 8 en 15 u.

In en rond de zaal is nog heel wat randanimatie met springkastelen en kindergrime. Van 11 tot 18 u is het KWB-restaurant geopend met mosselen, curryworst met frietjes en ijscrème en een gezellig caféterras. Traditioneel is er op 15 augustus om 10 u, in het kader van de Gezinsdag, een openlucht eucharistieviering in Klein Scherpenheuvel aan de Kapellekensdreef met speciale aandacht voor alle moeders.

Door de werken aan de nieuwe bocht van de Herenthoutsesteenweg en de Itegemse weg is er een omleiding voorzien: komende van Itegem moet men voor het dorpscentrum link de Kapelledijk inslaan om zo via de Webstraat en de Belstraat de Herenthoutse steenweg te bereiken. Vanuit de andere richtingen moet men eerst ook via de Kruisstraat naar de Itegemseweg om zo de omleiding te volgen.

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier