Nieuws uit de regio

05-08-2019 - Booischot

Lopen op de kermis

Met meer dan 500 deelnemers kan Atletiekvereniging Zuiderkempen terugblikken op een geslaagde Kermisloop tijdens de kermis van Booischot-Statie Op een maandagavond een loopwedstrijd organiseren is geen sinecure, maar met hun 30-jarige ervaring heeft AVZK er een mooi werkstuk van gemaakt

Meer dan 100 kinderen en G-atleten schreven zich in voor de voorafgaande kinderlopen en kregen voor hun prestaties een goodiebag en een medaille.

Op de kortste afstand was Pieter Verschoren de snelste. Hij liep de 4,5 km (4530 m om precies te zijn) in 14 min. 29 sec, wat betekent dat de Schriekenaar tegen bij 19 km per uur liep. Bij de dames was Liesbeth Monsecour uit Hulshout de snelste. De 7500 m werd gewonnen door Bart Vanden Bosch uit Lubbeek voor Hulshoutenaar Kenneth Laureys. Hier was Charlotte Van Hese de snelste dame voor Vicky Liekens uit Heist. De langste afstand, werd gewonnen door  Sam Valgaeren uit Westerlo. Opvallend was dat Pieter Verschoren, die een uur eerder de korte afstand had gewonnen, hier nog een 2de plaats behaalde, weliswaar een dikke minuut achter de eerste, maar nog steeds met een gemiddelde van meer dan 17 km per uur over de 10,5 km.

Dé grote winnaar van de avond was misschien wel de bierleverancier, want het is geweten dat lopers, nà de wedstrijd, graag een trappistje drinken om het verloren vocht weer op pijl te houden.
De Kermisloop van Booischot was al de 5de wedstrijd in het criterium Rondom Netedal.  De volgende wedstrijden zijn Heist Loopt (25 augustus), De Hei Loopt (op 14 september) en de Netedal Natuurloop in Itegem op 22 september.

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier