Nieuws uit de regio

13-05-2019 - Schriek

Voor de 7de keer op rij Belgisch kampioen

In de klimzaal Klimax in Puurs, een van de grootste indoorkliminfrastructuren van Europa, is Anak Verhoeven voor de zevende keer op rij Belgisch kampioen geworden. Ondanks de aanslepende blessure in haar rechterarm verliep de kwalificatieronde perfect. Als enige kon de 22-jarige Schriekse de 2 kwalificatieroutes uitklimmen.

In 2014 werd Anak in Edinburgh al Europees kampioen bij de junioren en in 2015 in Arco (Italië) zelfs wereldkampioen in de jeugdafdeling. Niet verwonderlijk als je weet dat ze reeds op 4-jarige leeftijd met de klimsport begonnen is.

 In de finaleroute  van het Belgisch kampoenschap hadden de routebouwers net voor de top een typische boulderbeweging gebouwd (waarbij de klimmer achterover hangen om een overstekende punt te passeren). Het publiek had al 2 klimsters zien vallen bij deze beweging. Anak moest als laatste klimmen en klom op spectaculaire wijze door de boulder naar de top.

De uitslag: 1. Anak Verhoeven
2. Chloé Caulier
3. Héloïse Doumont

Tegelijkertijd met het BK Sportklimmen  organiseerde Klimax ook het BK Paraclimbing met voor het eerst deelnemers uit Nederland en Duitsland.Emotioneel en aangrijpend voor het publiek hoe klimmers met een beperking zich omhoog vechten in een speciaal voor hen gebouwde route.

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier