Agenda activiteiten

Zaterdag 06 maart 2021 t.e.m. zondag 30 mei 2021

Expo: 'This is the sound of C'

Wie in deze bizarre tijden toch wat cultuur wil opsnuiven kan nog tot 30 mei 2021 terect in Cultuurcentrum Zwaneberg voor de expo 'This is the sound of C'. Daarin brengt curator Kris Campo werk van acht hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar. Deze tentoonstelling toont veel keramiek, maar gaat niet over keramiek. Er is immers ook plaats voor wandtapijten.

De expo is van zaterdag 6 maart t.e.m. 30 mei 2021 dagelijks vrij te bezoeken van 14u tot 17u in de exporuimte van Cultuurcentrum Zwaneberg. De toegang is gratis.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier