Agenda activiteiten

Vrijdag 10 januari 2020 t.e.m. zondag 26 januari 2020

jeugdtheater "imPACT"

Reeds 20 jaar hebben wij in het HKT een jeugdwerking voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Elk jaar opnieuw staan zij een drietal weekends op de planken met een eigen productie. Daarvoor hebben ze dan een half jaar wekelijks en in de kerstvakantie, zeer intens, voor geoefend. Dit jaar brengen zij "IMPACT", een geheel eigen creatie. Korte inhoud: Kinderen worden steeds mondiger. De jeugd komt meer en meer op straat om haar rechten te verdedigen. Zouden de volwassenen niet beter de touwtjes weer wat strakker aantrekken? Of wordt het tijd dat ze eens echt luisteren naar wat jongeren willen zeggen? Een stuk over macht en afgunst, over dromen en verwachtingen, over vriendschap en liefde... En over de IMPACT van dit alles op ons leven.

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier