Agenda activiteiten

Zaterdag 14 december 2019 t.e.m. zondag 15 december 2019

2Travel Winter Wonderland presents #summer2020

Op zaterdag 14 (14u - 20u) en zondag 15 december (14u - 18u) is het 2Travel Winter Wonderland presents #summer2020.
Laat je inspireren tijdens dit 2Travel-event in de winterbar in Putte (Lierbaan 57). Ontdek de nieuwe brochures van de autovakanties, pakketreizen, ... voor de zomer en geniet op zaterdag van een optreden van Pino Baresi om 20u.

Locatie

Milo Catering - Lierbaan 57 - 2580 Putte

Organisatie

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier