Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 17 november 2019

Expo Kathleen Sneppe

Op 9, 10, 16 en 17 november (13u - 18u) kan je in Kunstcentrum Gesigneerd ('t Zand in Baal) terecht voor een expo van Kathleen Sneppe. Je bewondert er wandtapijten, schilderingen op doek en zijde, cartoons en tekeningen.

Kathleen Sneppe woont sinds 1999 in de streek rond Heist-op-den-Berg. Haar balpentekeningen ontstonden uit spontaniteit. Op het werk, aan de telefoon, zoals zovele mensen zitten te krabbelen op een stukje wit van hun nota's, kregen de figuurtjes een bestaan. Omdat haar schilderwerken niet voldeden aan haar verwachtingen, besloot ze zich aan de academie van Heist-op-den-Berg in te schrijven waar ze haar 5 jaren en 2 jaren specialisatie met vrucht afwerkte. Nadien volgdeze nog 6 jaar tekenen aan de academie van Werchter. De afgelopen jaren is Kathleen gefascineerd door de oude spreuken en gezegden, die zoveel kunnen zeggen met weinig woorden. Soms vind je humor in haar schilderijen en ook het maken van karikaturen en cartoons vindt ze een ware uitdaging. De karikaturen ontstaan aan de hand van artikels uit tijdschriften. Intussen is ze gestart met weven in de academie van Rillaar en kan ze niet genoeg krijgen om een eigen ontwerp over te brengen in wol en koord. Aan haar fantasie komt geen einde. Gelukkig maar!

Toegang is gratis. Iedereen welkom!

Locatie

't Zand - Baalsebaan 287 - 3128 Baal

Organisatie

Kunstkring Gesigneerd
Corinne Raes
T. 0497 48 03 22
corinne_raes@hotmail.com
www.kunstkringgesigneerd.be

Meer over deze vereniging

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier