Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 17 november 2019

Expo Kathleen Sneppe

Op 9, 10, 16 en 17 november (13u - 18u) kan je in Kunstcentrum Gesigneerd ('t Zand in Baal) terecht voor een expo van Kathleen Sneppe. Je bewondert er wandtapijten, schilderingen op doek en zijde, cartoons en tekeningen.

Kathleen Sneppe woont sinds 1999 in de streek rond Heist-op-den-Berg. Haar balpentekeningen ontstonden uit spontaniteit. Op het werk, aan de telefoon, zoals zovele mensen zitten te krabbelen op een stukje wit van hun nota's, kregen de figuurtjes een bestaan. Omdat haar schilderwerken niet voldeden aan haar verwachtingen, besloot ze zich aan de academie van Heist-op-den-Berg in te schrijven waar ze haar 5 jaren en 2 jaren specialisatie met vrucht afwerkte. Nadien volgdeze nog 6 jaar tekenen aan de academie van Werchter. De afgelopen jaren is Kathleen gefascineerd door de oude spreuken en gezegden, die zoveel kunnen zeggen met weinig woorden. Soms vind je humor in haar schilderijen en ook het maken van karikaturen en cartoons vindt ze een ware uitdaging. De karikaturen ontstaan aan de hand van artikels uit tijdschriften. Intussen is ze gestart met weven in de academie van Rillaar en kan ze niet genoeg krijgen om een eigen ontwerp over te brengen in wol en koord. Aan haar fantasie komt geen einde. Gelukkig maar!

Toegang is gratis. Iedereen welkom!

Locatie

't Zand - Baalsebaan 287 - 3128 Baal

Organisatie

Kunstkring Gesigneerd
Corinne Raes
T. 0497 48 03 22
corinne_raes@hotmail.com
www.kunstkringgesigneerd.be

Meer over deze vereniging

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier