Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 17 november 2019

Expo Kathleen Sneppe

Op 9, 10, 16 en 17 november (13u - 18u) kan je in Kunstcentrum Gesigneerd ('t Zand in Baal) terecht voor een expo van Kathleen Sneppe. Je bewondert er wandtapijten, schilderingen op doek en zijde, cartoons en tekeningen.

Kathleen Sneppe woont sinds 1999 in de streek rond Heist-op-den-Berg. Haar balpentekeningen ontstonden uit spontaniteit. Op het werk, aan de telefoon, zoals zovele mensen zitten te krabbelen op een stukje wit van hun nota's, kregen de figuurtjes een bestaan. Omdat haar schilderwerken niet voldeden aan haar verwachtingen, besloot ze zich aan de academie van Heist-op-den-Berg in te schrijven waar ze haar 5 jaren en 2 jaren specialisatie met vrucht afwerkte. Nadien volgdeze nog 6 jaar tekenen aan de academie van Werchter. De afgelopen jaren is Kathleen gefascineerd door de oude spreuken en gezegden, die zoveel kunnen zeggen met weinig woorden. Soms vind je humor in haar schilderijen en ook het maken van karikaturen en cartoons vindt ze een ware uitdaging. De karikaturen ontstaan aan de hand van artikels uit tijdschriften. Intussen is ze gestart met weven in de academie van Rillaar en kan ze niet genoeg krijgen om een eigen ontwerp over te brengen in wol en koord. Aan haar fantasie komt geen einde. Gelukkig maar!

Toegang is gratis. Iedereen welkom!

Locatie

't Zand - Baalsebaan 287 - 3128 Baal

Organisatie

Kunstkring Gesigneerd
Corinne Raes
T. 0497 48 03 22
corinne_raes@hotmail.com
www.kunstkringgesigneerd.be

Meer over deze vereniging

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier