Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 10 november 2019

Gympies-Gymnovacup

Vzw de Gympies uit Keerbergen organiseert voor de 10de keer de Gymnovacup, een internationale gymnastiekwedstrijd voor meisjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november kan je in de sporthal van Keerbergen terecht voor heel wat turntalent. Er zijn verschillende wedstrijd in meerdere leeftijdscategorieën met meer dan 70 deelnemers uit maar liefst 10 landen.

Tickets: € 6 voor een dag / € 10 voor het weekend

Meer info: www.gymnovacup.be

Locatie

Sporthal Keerbergen - Putsebaan 103 - 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies
T. 015 55 59 61
info@gympies.be
www.gympies.be

Meer over deze vereniging

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier