Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 10 november 2019

Gympies-Gymnovacup

Vzw de Gympies uit Keerbergen organiseert voor de 10de keer de Gymnovacup, een internationale gymnastiekwedstrijd voor meisjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november kan je in de sporthal van Keerbergen terecht voor heel wat turntalent. Er zijn verschillende wedstrijd in meerdere leeftijdscategorieën met meer dan 70 deelnemers uit maar liefst 10 landen.

Tickets: € 6 voor een dag / € 10 voor het weekend

Meer info: www.gymnovacup.be

Locatie

Sporthal Keerbergen - Putsebaan 103 - 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies
T. 015 55 59 61
info@gympies.be
www.gympies.be

Meer over deze vereniging

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier