Agenda activiteiten

Woensdag 16 oktober 2019

Wereldverzetdag tegen Armoede: Film 'Shoplifters'

In het kader van Wereldverzetdag tegen Armoede speelt op woensdag 16 oktober (15u en 20u) de film 'Shoplifters' in CC Zwaneberg.
Na een van hun winkeldiefstallen komen Osamu en zijn zoon een klein meisje tegen in de vrieskou. Eerst aarzelt Osamu's vrouw om voor haar te zorgen, totdat ze hoort over de ontberingen waarmee ze te maken had. Hoewel het gezin arm is en nauwelijks genoeg geld verdient om te overleven, lijken ze gelukkig samen te leven totdat een onvoorzien voorval verborgen geheimen onthult.

Tickets: € 5 (vriendenprijs € 4,50)

I.s.m. vzw Den Draai en OCMW Heist-op-den-Berg

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier