Agenda activiteiten

Vrijdag 25 oktober 2019

9de MTB Halloweentocht

Op vrijdag 25 oktober organiseert MTB De Wiekers de 9de editie van de MTB Halloweentocht. De bevoorrading wordt aangepast aan het griezelthema, er is een douche, afspuitstand en een bewaakte fietsstalling.

Inschrijven kan van 18u30 tot 21u, kinderen tot 12 jaar rijden gratis.
Vertrek aan de voetbalkantine in de Dalstraat in Wiekevorst.

Locatie

Voetbalkantine - Dalstraat - 2222 Wiekevorst

Organisatie

MTB De Wiekers
Luc De Coux
T. 0494 56 02 36
dewiekers@telenet.be

Meer over deze vereniging

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier