Agenda activiteiten

Zaterdag 12 oktober 2019

BeNEVEld door De Berthoutzonen & Jef Neve

Op zaterdag 12 oktober brengt KF De Berthoutzonen samen met Jef Neve een uniek concert in CC Zwaneberg, een niet alledaagse samenwerkingen tussen een top jazz-pianist en een fanfareorkest. Een voorstelling die kadert binnen het 120-jarig bestaan van de vereniging.

Pianist Jef Neve heeft zich opgewerkt tot de absolute top van de jazzwereld. Hij wordt in één adem genoemd met wereldberoemde landgenoten Toots Thielemans en Philip Catherine. Neve staat als pianist bekend om zijn onmisbare virtuositeit, een gave die hij ook als componist prachtig uitspeelt. Zo zijn onder andere de soundtracks van 'De helaasheid der dingen' en 'In Flanders Fields' van zijn hand.

Samen met Bert Van Thienen, dirigent van fanfareorkest De Berthoutzonen uit Hallaar, heeft Jef Neve een programma samengesteld om fanfareklanken, jazz en klassiek te laten versmelten. Zo wordt Neves compositie 'Vagrands Colony, A Hymn' voor het eerst gebracht in een bewerking voor fanfare. Daarnaast brengen piano en orkest een bloemlezing uit het album 'Spirit Control' en maken ze een bokkensprong naar de befaamde 'Rhapsody in Blue' van George Gershwin. Bovendien brengt de fanfare twee premièrewerken die avond. Genoeg redenen dus om naar Heist af te zakken en je te laten 'beNEVElen' door een prachtige symbiose van piano en fanfareorkest.

Tickets via CC Zwaneberg

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier