Het meest realistische haardvuur

In de Pop-up Villa van De Backer haarden beleef je de warmte en sfeer van een haard in een gezellige huiskamersetting. LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, vlammen die rechtstreeks uit de houtstammetjes lijken te komen of een unieke technologie waarbij er vonkjes opstijgen uit de vlammen en dan langzaam verbranden … het zijn enkele technieken waarmee de haardenfabrikanten alles uit de kast halen zodat je ook bij een gashaard geniet van een uiterst realistisch vuurbeeld waarbij de dansende vlammen nauwelijks te onderscheiden zijn van die van een echt houtvuur. Bovendien zijn dit soort haarden makkelijk te bedienen via uw smartphone of tablet. Comfort en genieten gaan hier dus hand in hand!

Meer info: De Backer Haarden

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier