Het meest realistische haardvuur

In de Pop-up Villa van De Backer haarden beleef je de warmte en sfeer van een haard in een gezellige huiskamersetting. LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, vlammen die rechtstreeks uit de houtstammetjes lijken te komen of een unieke technologie waarbij er vonkjes opstijgen uit de vlammen en dan langzaam verbranden … het zijn enkele technieken waarmee de haardenfabrikanten alles uit de kast halen zodat je ook bij een gashaard geniet van een uiterst realistisch vuurbeeld waarbij de dansende vlammen nauwelijks te onderscheiden zijn van die van een echt houtvuur. Bovendien zijn dit soort haarden makkelijk te bedienen via uw smartphone of tablet. Comfort en genieten gaan hier dus hand in hand!

Meer info: De Backer Haarden

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier