Het meest realistische haardvuur

In de Pop-up Villa van De Backer haarden beleef je de warmte en sfeer van een haard in een gezellige huiskamersetting. LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, vlammen die rechtstreeks uit de houtstammetjes lijken te komen of een unieke technologie waarbij er vonkjes opstijgen uit de vlammen en dan langzaam verbranden … het zijn enkele technieken waarmee de haardenfabrikanten alles uit de kast halen zodat je ook bij een gashaard geniet van een uiterst realistisch vuurbeeld waarbij de dansende vlammen nauwelijks te onderscheiden zijn van die van een echt houtvuur. Bovendien zijn dit soort haarden makkelijk te bedienen via uw smartphone of tablet. Comfort en genieten gaan hier dus hand in hand!

Meer info: De Backer Haarden

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier