Het meest realistische haardvuur

In de Pop-up Villa van De Backer haarden beleef je de warmte en sfeer van een haard in een gezellige huiskamersetting. LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, vlammen die rechtstreeks uit de houtstammetjes lijken te komen of een unieke technologie waarbij er vonkjes opstijgen uit de vlammen en dan langzaam verbranden … het zijn enkele technieken waarmee de haardenfabrikanten alles uit de kast halen zodat je ook bij een gashaard geniet van een uiterst realistisch vuurbeeld waarbij de dansende vlammen nauwelijks te onderscheiden zijn van die van een echt houtvuur. Bovendien zijn dit soort haarden makkelijk te bedienen via uw smartphone of tablet. Comfort en genieten gaan hier dus hand in hand!

Meer info: De Backer Haarden

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier