Middenstand Putte

Eindejaarsactie Middenstand Putte

Bij elke aankoop die je in december doet bij een van de deelnemende handelaars ontvang je tombolabiljetjes waarmee je kans maakt op een Renault Clio of een waardebon.

Openingsuren

Onze activiteiten

Zaterdag 01 december 2018 - maandag 31 december 2018

Eindejaar in Putte

Beleef de gezelligste periode van het jaar in Putte. Heel de maand december kan je tombolabiljetten verzamelen waarmee je kans maakt op leuke prijzen, er staat een gezellige kerstmarkt gepland, er zal vuurwerk knallen en de Putse handelaars zullen je ook dit eindejaar weer extra in de watten leggen.

  • Kerstshopping op zondagen 16, 23 en 30 december
  • Zondag 23 december nocturne (winkels open tot 20u) en kerstmarkt en vuurwerk (20u30) op het kerkplein.
  • Eindejaarsactie, heel de maand december

Locatie

Centrum Putte - Putte

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier