Kassasystemen op maat

Een kassa is een handig hulpmiddel in uw zaak en moet u een duidelijk overzicht kunnen bieden van inkomsten, verkochte zaken, … Bij New Van Heukelom kan je terecht voor een kassasysteem op maat van jouw zaak en ze zijn er ook gespecialiseerd in kassa’s voor horecazaken, inclusief de blackbox. En het belangrijkste … u krijgt er meteen ook een uitstekende service bovenop.

kassasystemen

Op maat van uw zaak
Een broodjeszaak, frituur, brasserie of restaurant, de ene zaak heeft een al wat uitgebreider kassasysteem nodig dan de andere. Heb je voldoende met een touchscreen en een printer, wens je ook een printer in de bar of een scherm in de keuken waarop de bestellingen verschijnen nadat die zijn doorgegeven met de mobiele units zoals tablets of smartphones (iOS en Android) vanuit de zaal? Tijdens een verkennend gesprek gaan we na op welke manier we het kassasysteem op een zo efficiënt mogelijke manier in uw zaak kunnen implementeren. Of het nu gaat om een eenvoudig systeem of om een compleet gepersonaliseerde oplossing, we streven steeds naar het beste voor uw zaak. Goed om weten is dat we in een moeite ook de blackbox en een betaalterminal kunnen koppelen aan uw systeem.

Service van A tot Z
Nadien gaan we aan de slag, we zorgen voor de nodige hardware zoals schermen en printers en zorgen ervoor dat alle nodige instellingen geprogrammeerd worden. We leveren u een kant-en-klaar pakket af waarin alle prijzen al werden ingegeven en zorgen bovendien voor een korte opleiding wanneer we het systeem komen leveren. Op die manier kan u meteen aan de slag. Een prijsaanpassing of een nieuw gerecht toevoegen? Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem kan u op een eenvoudige manier de nodige aanpassingen zelf uitvoeren.

Gebruiksvriendelijk
Omdat de hoofdaandacht naar uw klanten moet gaan, wil u geen tijd verliezen met het ontcijferen van ingewikkelde systemen. Ons doel is dan ook dat iedereen, van vaste kracht tot  jobstudent, het systeem op 10 minuten onder de knie moet hebben. Kortom, bij New Van Heukelom vindt u vast het ideale kassasysteem voor uw zaak, informeer ernaar!

Meer info?
NVH Van Heukelom
Liersesteenweg 170
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 12 11

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier