De Bollekeshoef, de perfecte namiddag uit

Binnenkort kan je aan de Groenstraat in Heist-Zonderschot terecht voor een gezellige namiddag tussen de dieren. Steven, Yasmine, Charlotte en Wout, beter bekend als ‘De Vier Bollekes’ van de gelijknamige winkel in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg openen er in april een gloednieuwe kinderboerderij. Wat je mag verwachten? Een rustgevende omgeving vlakbij het centrum met tal van knuffeldiertjes, niet-alledaagse dieren, veel speelruimte en lekkere hapjes & drankjes.

Bollekes HoefPaarden (in vol) pension
In april 2017, intussen al twee jaar geleden, werd in de voormalige varkens- en koeienstal aan de Groenstraat, waar toen ook al enkele paarden stonden, van start gegaan met het paardenpension. Wout, de jongste van de broers en zussen was en is een fervent paardenliefhebber en ruiter, en bracht de bal aan het rollen. In het paardenpension verblijven vandaag zo’n 45 paarden in vol pension. Ze worden er niet alleen verzorgd, ze kunnen er ook zadelmak gemaakt worden of getraind worden door ervaren trainers. Verder worden er paardrijlessen gegeven voor jong en oud en in de vakanties worden er op De Bollekeshoef ook ponykampen georganiseerd.

Bollekes HoefVerrassende kinderboerderij
In april opent ook de gloednieuwe kinderboerderij de deuren en dat wordt de ideale plek voor een uitstapje met (of zonder) kinderen. Naast knuffeldiertjes als konijnen en cavia’s zal je er ook heel wat speciale dierenrassen tegenkomen en dat uit alle uithoeken van de wereld. Wat denk je bijvoorbeeld van miniatuurpaardjes uit Argentinië, Wallische geiten en  schapen afkomstig uit het Zwitserse hooggebergte, zeboe koeien uit India, suri alpacas of emoes? Op het uitgestrekte terrein zullen ook her en der speeltuigen staan waarop de kindjes zich kunnen uitleven.

Genieten op het terras
Daar waar Wout en Yasmine, die dierenassistente is, zich in hoofdzaak zullen bezighouden met de dieren nemen Steven en Charlotte het horeca-gedeelte op zich. Op de Bollekeshoef zal je immers ook halt kunnen houden voor een lekker drankje en je zal er ook een hapje kunnen eten. Installeer je binnen, op het overdekte terras of op het ruime  zonneterras terwijl zoon- of dochterlief de dieren en de talrijke speeltuigen ontdekt. Kortom, tijdens een namiddag op De Bollekeshoef zal je je geen moment vervelen.

Een beestig leuk feestje?
Kom je verjaardag, communie, ... vieren tussen de diertjes op De Bollekeshoef. Informeer naar onze formules via info@debollekeshoef.be

Reacties

geerts schreef op 28-03-2019 07:12

super eindelijk dichtbij iets voor de kindjes . Veel succes

De Blende Linda schreef op 29-03-2019 09:28

Leuk en mooi initiatief. Wij wensen jullie heel veel succes en komen de bollekeshoef zeker een bezoekje brengen.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier