LED, een waaier aan mogelijkheden

DM Concepts is helemaal thuis in LED! De vele LED-schermen voor zowel in- als outdoor gebruik kunnen moeiteloos ingezet worden tijdens al uw organisaties of evenementen en met de nieuwe LED-strips en -uplighters creëert u meteen de juiste sfeer. Kortom, LED zorgt voor de juiste dynamiek en daarvoor is DM Concepts dé partner bij uitstek.

Verhuur van LED-schermen
LED-schermen zijn de ideale manier om op een dynamische manier te communiceren. DM Concepts beschikt over heel wat LEDschermen voor zowel binnen- als buitengebruik. De indoor schermen kunnen perfect ingezet worden tijdens bedrijfsevents, presentaties, op beursstanden of voor het uitzenden van een sportwedstrijd. De outdoorschermen kunnen gebruikt worden voor het aankondigen van een opendeurdag, bij business events of bij outdoor sportevenementen. Denk bijvoorbeeld ook maar aan de grote schermen waarop je de wedstrijden van het EK Voetbal van afgelopen zomer kon volgen, het scherm in Heist-zonderschot was maar liefst 28m² groot. Ideaal is dat de schermen modulair opgebouwd kunnen worden. Op die manier kies je zelf hoe groot (of klein) het scherm mag worden.

Sfeervol met LED
De juiste verlichting kan de sfeer van een ruimte of omgeving compleet veranderen. In het verhuuraanbod van DM Concepts vind je nu ook nieuwe outdoor LED-strips die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden om wanden, gebouwen of bomen mooi uit te lichten in een kleur naar wens. Ook de draadloze LED-uplighters met een batterijduur van 8 uur kan je perfect in- en outdoor inzetten om de omgeving sfeervol te verlichten.

DM Concepts
Met 20 jaar ervaring in de audiovisuele sector is DM Concepts de partner bij uitstek om je de nodige ondersteuning te bieden bij de organisatie, opvolging en afwerking van je  evenement. Bij hen kan je terecht voor totaalconcepten waarbij ze de nodige support bieden wat betreft de decoratie, belichting, klanktechnieken, elektrische ondersteuning en videotoepassingen. Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor het huren van geluidsinstallaties, belichting en andere audiovisuele toepassingen. Verlichting voor een beursstand, een PA-installatie voor de versterking van livegroepen of de nodige materialen om een saaie industriehal om te toveren in een feestelijke omgeving? Eén adres, DM Concepts uit Heist-op-den-Berg.

Primeur
Eind 2019 verhuist DM Concepts naar een gloednieuwe locatie (1300m²) aan de Knotwilgenweg in Heist-op-den-Berg.

Meer informatie?
Extra info en prijslijsten kan je aanvragen via bart@dmconcepts.be

DM Concepts
Liersesteenweg 143A, Heist-op-den-Berg
T 015 24 89 44 / 0475 840 820

www.dmconcepts.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier