Een haard moet je beleven

Je kent het wel, de gloed die achterblijft nadat het hout verbrand is en het licht en de sfeer die dan blijft nazinderen. Het vuurbeeld van een haard draagt bij tot de beleving en daarom worden ook in gashaarden vernieuwende technieken geïntegreerd die resulteren in een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld. Als innovatieve haardenspecialist volgt De Backer Haarden deze nieuwe trends en technieken op de voet.

Dansende vlammen die geïntegreerd worden in de houtstammen, LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, levensechte vonkjes die opstijgen uit het vuur, ontspiegeld glas voor een nog spectaculairdere kijk op het vuur, … ze tillen het belevingsgehalte van een haard telkens dat tikkeltje hoger en zorgen allemaal voor een verbluffende vuurbeleving.

Zo is er bijvoorbeeld de Rustica van M-Design die perfect past in een landelijk interieur. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard. Zo kan je de haard bedienen met een afstandsbediening of je smartphone en kan je met de ecowave en ecoswitch-functie de vlammenhoogte laten fluctueren met de gewenste temperatuur. Het verbluffend realistische houtvuur in combinatie met ontspiegeld glas zorgt voor een unieke open haard beleving.

Kortom, de nieuwe generatie gashaarden combineren puur comfort met de look & feel van een traditionele open haard. Ideaal om thuis te komen na een lange dag en tot rust te komen voor de flakkerende vlammen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier