Een haard moet je beleven

Je kent het wel, de gloed die achterblijft nadat het hout verbrand is en het licht en de sfeer die dan blijft nazinderen. Het vuurbeeld van een haard draagt bij tot de beleving en daarom worden ook in gashaarden vernieuwende technieken geïntegreerd die resulteren in een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld. Als innovatieve haardenspecialist volgt De Backer Haarden deze nieuwe trends en technieken op de voet.

Dansende vlammen die geïntegreerd worden in de houtstammen, LED-technologie die het gloeien van een kolenbed nabootst, levensechte vonkjes die opstijgen uit het vuur, ontspiegeld glas voor een nog spectaculairdere kijk op het vuur, … ze tillen het belevingsgehalte van een haard telkens dat tikkeltje hoger en zorgen allemaal voor een verbluffende vuurbeleving.

Zo is er bijvoorbeeld de Rustica van M-Design die perfect past in een landelijk interieur. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard. Zo kan je de haard bedienen met een afstandsbediening of je smartphone en kan je met de ecowave en ecoswitch-functie de vlammenhoogte laten fluctueren met de gewenste temperatuur. Het verbluffend realistische houtvuur in combinatie met ontspiegeld glas zorgt voor een unieke open haard beleving.

Kortom, de nieuwe generatie gashaarden combineren puur comfort met de look & feel van een traditionele open haard. Ideaal om thuis te komen na een lange dag en tot rust te komen voor de flakkerende vlammen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier