Dakisolatie

Minstens een kwart van de warmte in een niet geïsoleerde woning gaat verloren via het dak, zo blijkt uit officiële statistieken. Zoldervloerisolatie kan het grootste deel van dat verlies tegenhouden waardoor u tot een kwart op de stookkosten kan besparen. Een investering die op middellange termijn kan oplopen tot een winst van enkele duizenden euro’s. Klinkt aanlokkelijk niet? Bij Bouwhandel De Roover kan u alvast terecht voor professioneel advies op maat en de professionele plaatsing van isolatiematerialen.

De ideale temperatuur, een heel jaar door
Een goede isolatie zorgt ervoor dat de kostbare warmte die tijdens de wintermaanden geproduceerd wordt door de verwarming niet kan ontsnappen. Ook tijdens de zomermaanden geniet u alleen maar van de voordelen want zonder isolatie zou de zon uw huis wel eens in een broeikas kunnen veranderen. Kortom, isolatie zorgt ervoor dat u een aangename temperatuur kunt behouden in uw woning en dat is gunstig voor zowel het milieu als uw comfort én uw portemonnee. Daarnaast zorgt een investering in isolatie ook voor een blijvende waardeverhoging van uw woning.

Geniet van de premies
Naast de kosten die u op termijn op uw energiefactuur zal besparen geniet u ook nog steeds van een premie van de netbeheerder. Deze bedraagt € 6/m2 wanneer u de isolatie laat plaatsen en € 3/m2 wanneer u deze zelf plaatst. Bouwhandel De Roover helpt u graag met de premie-aanvraag en zorgt voor de formulieren met duidelijke instructies.

Zet nu al de eerste stap
Regelmatig worden we om de oren geslagen met berichtgeving over de noodzaak om energie te besparen. Op zich geen slechte zaak want als u samentelt hoeveel uw  energieverbruik u dit jaar weer gekost heeft, lijkt het wel of uw geld verdwijnt nog voor u het goed en wel kan verdienen. Daarom worden er heel wat maatregelen getroffen, zo moeten  vanaf 2020 alle daken, van zowel woningen als huurwoningen, geïsoleerd worden.

bespaar op energie

Neem vandaag nog contact met Bouwhandel De Roover en verneem er alles over de verschillende isolatiemogelijkheden. Op die manier bespaart u op termijn heel wat geld en kan u de volgende keer wanneer u uw energiefactuur ontvangt opgelucht ademhalen.

Bouwhandel De Roover
Schrieksesteenweg 160, Booischot - Pijpelheide
T 015 23 31 10
www.deroover.be
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier