Trots op de Rode Duivels

Op dinsdag 10 juli stond België voor het eerst sinds 1986 nog eens in de halve finale van een groot tornooi na een weergaloze overwinning tegen Brazilië. Na de halve finale op het WK voetbal in Rusland maakte het feestgewoel even plaats voor ontgoocheling! Stiekem dachten we al dat we zondag de finale van het Wereldkampioenschap voetbal zouden spelen in Moskou maar daar stak een Franse muur een stokje voor. Wanneer de ontgoocheling wat verteert is zal er toch vooral trots overblijven op wat deze ploeg Rode Duivels gepresteerd hebben ... en zaterdag winnen ze gewoon de wedstrijd voor het brons!

Alle wedstrijden op een gigantisch scherm
Niet alleen de wedstrijden van de Rode Duivels konden jullie afgelopen weken volgen in Heist-zonderschot, ook alle andere wedstrijden die op het WK gespeeld werden kon je er bekijken. Het was er, mede dankzij de goede prestaties van de Belgische nationale ploeg, genieten van de gezellige ambiance, de voetbal en drankjes aan zeer democratische prijzen. Wat rest zijn nog de kleine finale op zaterdag 14 juli en de finale op zondag 15 juli (waar wij eigenlijk toch thuishoorden) waar we te weten zullen komen wie de nieuwe Wereldkampioen wordt.

Ten voordele van Chiro Zonderschot
‘Russia 2018 op groot scherm’ is een organisatie van supportersclub De Baar en Bochizon. De opbrengsten gaan naar de nieuwe chirolokalen van Chiro Zonderschot.

Geniet je nog even mee na van de prachtprestatie tegen de Brazilianen van vrijdag 6 juli? Dat kan met deze foto's!

Reacties

Marino Buts schreef op 20-06-2018 22:45

Beste lezers,

Na de wedstrijd van zaterdag tegen Tunesië, is er een groepje "Mission M" die de sfeer nog een beetje komen versterken. Iedereen van harte welkom. De inkom is uiteraard gratis !

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier