Wegdromen naar de bergen bij Moose

Aan de voet van de Heistse berg kan je tot 6 januari terecht in Winterbar Moose waar de winterse sfeer van de bergen weer op alle vlakken te beleven zal zijn. Gezellig drukke namiddagen, hapjes, drankjes en avonden waar iedereen de beste wintermoves bovenhaalt op een volle dansvloer, … Moose weet je vast weer te verwarmen deze winter.

Altijd wat te beleven
Bij Moose valt er altijd wat te beleven! Naast de Crazy Kroegentocht op tweede kerstdag en de Après-ski Party op vrijdag 28 december kan je alvast heel wat wekelijkse afspraken noteren. Zo kan je op donderdag al van het weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God It’s Thursday’, op vrijdag zijn er de Foodtruck Fridays waar je kan proeven van winters getinte hapjes en je het weekend in kan swingen op de beats van heel wat verschillende dj’s. Op zaterdag haal je je beste dansmoves boven voor de Saturday Moose Fever en dan zijn er ook nog de ‘Vintage evenings’, de gezellige huiskamerconcerten. De volledige kalender met de gasten vind je op de website.

Te land, ter slee en in de sneeuw
Ook deze winter zal er weer sneeuw op de Heistse berg liggen. Van woensdag 19 tot vrijdag 21 december zal de bergop omgetoverd worden in een heuse skipiste waar sneeuwfun centraal zal staan. Amusante sneeuwspelletjes, ski-initiaties voor kinderen of al poepsleeënd naar beneden roetsjen, … het wordt weer een vrolijke driedaagse daar aan de voet van de berg.

Het volledige programma vind je op www.winterbarmoose.be

Mosse Winterbar

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier