Wegdromen naar de bergen bij Moose

Aan de voet van de Heistse berg kan je tot 6 januari terecht in Winterbar Moose waar de winterse sfeer van de bergen weer op alle vlakken te beleven zal zijn. Gezellig drukke namiddagen, hapjes, drankjes en avonden waar iedereen de beste wintermoves bovenhaalt op een volle dansvloer, … Moose weet je vast weer te verwarmen deze winter.

Altijd wat te beleven
Bij Moose valt er altijd wat te beleven! Naast de Crazy Kroegentocht op tweede kerstdag en de Après-ski Party op vrijdag 28 december kan je alvast heel wat wekelijkse afspraken noteren. Zo kan je op donderdag al van het weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God It’s Thursday’, op vrijdag zijn er de Foodtruck Fridays waar je kan proeven van winters getinte hapjes en je het weekend in kan swingen op de beats van heel wat verschillende dj’s. Op zaterdag haal je je beste dansmoves boven voor de Saturday Moose Fever en dan zijn er ook nog de ‘Vintage evenings’, de gezellige huiskamerconcerten. De volledige kalender met de gasten vind je op de website.

Te land, ter slee en in de sneeuw
Ook deze winter zal er weer sneeuw op de Heistse berg liggen. Van woensdag 19 tot vrijdag 21 december zal de bergop omgetoverd worden in een heuse skipiste waar sneeuwfun centraal zal staan. Amusante sneeuwspelletjes, ski-initiaties voor kinderen of al poepsleeënd naar beneden roetsjen, … het wordt weer een vrolijke driedaagse daar aan de voet van de berg.

Het volledige programma vind je op www.winterbarmoose.be

Mosse Winterbar

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier