Wegdromen naar de bergen bij Moose

Aan de voet van de Heistse berg kan je tot 6 januari terecht in Winterbar Moose waar de winterse sfeer van de bergen weer op alle vlakken te beleven zal zijn. Gezellig drukke namiddagen, hapjes, drankjes en avonden waar iedereen de beste wintermoves bovenhaalt op een volle dansvloer, … Moose weet je vast weer te verwarmen deze winter.

Altijd wat te beleven
Bij Moose valt er altijd wat te beleven! Naast de Crazy Kroegentocht op tweede kerstdag en de Après-ski Party op vrijdag 28 december kan je alvast heel wat wekelijkse afspraken noteren. Zo kan je op donderdag al van het weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God It’s Thursday’, op vrijdag zijn er de Foodtruck Fridays waar je kan proeven van winters getinte hapjes en je het weekend in kan swingen op de beats van heel wat verschillende dj’s. Op zaterdag haal je je beste dansmoves boven voor de Saturday Moose Fever en dan zijn er ook nog de ‘Vintage evenings’, de gezellige huiskamerconcerten. De volledige kalender met de gasten vind je op de website.

Te land, ter slee en in de sneeuw
Ook deze winter zal er weer sneeuw op de Heistse berg liggen. Van woensdag 19 tot vrijdag 21 december zal de bergop omgetoverd worden in een heuse skipiste waar sneeuwfun centraal zal staan. Amusante sneeuwspelletjes, ski-initiaties voor kinderen of al poepsleeënd naar beneden roetsjen, … het wordt weer een vrolijke driedaagse daar aan de voet van de berg.

Het volledige programma vind je op www.winterbarmoose.be

Mosse Winterbar

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier