Wegdromen naar de bergen bij Moose

Aan de voet van de Heistse berg kan je tot 6 januari terecht in Winterbar Moose waar de winterse sfeer van de bergen weer op alle vlakken te beleven zal zijn. Gezellig drukke namiddagen, hapjes, drankjes en avonden waar iedereen de beste wintermoves bovenhaalt op een volle dansvloer, … Moose weet je vast weer te verwarmen deze winter.

Altijd wat te beleven
Bij Moose valt er altijd wat te beleven! Naast de Crazy Kroegentocht op tweede kerstdag en de Après-ski Party op vrijdag 28 december kan je alvast heel wat wekelijkse afspraken noteren. Zo kan je op donderdag al van het weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God It’s Thursday’, op vrijdag zijn er de Foodtruck Fridays waar je kan proeven van winters getinte hapjes en je het weekend in kan swingen op de beats van heel wat verschillende dj’s. Op zaterdag haal je je beste dansmoves boven voor de Saturday Moose Fever en dan zijn er ook nog de ‘Vintage evenings’, de gezellige huiskamerconcerten. De volledige kalender met de gasten vind je op de website.

Te land, ter slee en in de sneeuw
Ook deze winter zal er weer sneeuw op de Heistse berg liggen. Van woensdag 19 tot vrijdag 21 december zal de bergop omgetoverd worden in een heuse skipiste waar sneeuwfun centraal zal staan. Amusante sneeuwspelletjes, ski-initiaties voor kinderen of al poepsleeënd naar beneden roetsjen, … het wordt weer een vrolijke driedaagse daar aan de voet van de berg.

Het volledige programma vind je op www.winterbarmoose.be

Mosse Winterbar

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier