Time to sparkle

Tijdens de feestdagen doen we vaak al eens wat extra moeite om er op en top uit te zien en dan mag het al eens ietsje meer zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van glittereyeliner om je ogen een glamoureuze touch te geven of zet je liever je lippen wat extra in de verf? Bij Hair & Beauty in de Bergstraat vind je naast haarverzorgings- en stylingproducten waarmee je jouw haar in topconditie brengt, ook heel wat make-up en nagelverzorging. Met een stijlvol kerstkleurtje op je nagels en een sprankeltje glitter hier en daar ben je helemaal klaar om te feesten. Trouwens, make-up of een nagellak zijn ook altijd leuk om onder de kerstboom te leggen als cadeautje.

Hair & Beauty
Bergstraat 114, Heist-op-den-Berg
T 015 75 20 86

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier