Time to sparkle

Tijdens de feestdagen doen we vaak al eens wat extra moeite om er op en top uit te zien en dan mag het al eens ietsje meer zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van glittereyeliner om je ogen een glamoureuze touch te geven of zet je liever je lippen wat extra in de verf? Bij Hair & Beauty in de Bergstraat vind je naast haarverzorgings- en stylingproducten waarmee je jouw haar in topconditie brengt, ook heel wat make-up en nagelverzorging. Met een stijlvol kerstkleurtje op je nagels en een sprankeltje glitter hier en daar ben je helemaal klaar om te feesten. Trouwens, make-up of een nagellak zijn ook altijd leuk om onder de kerstboom te leggen als cadeautje.

Hair & Beauty
Bergstraat 114, Heist-op-den-Berg
T 015 75 20 86

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier