Nu al denken aan goede voornemens?

Alweer bijna een jaar voorbij. Met het werken aan goede voornemens kan je elke dag van het jaar beginnen maar wanneer het begin van een nieuw jaar nadert klinken die voornemens opeens weer veel luider. Een nieuw jaar, een nieuw begin? Omdat die goede voornemens maar al te vaak naar de achtergrond verdwijnen van zodra het nieuwe jaar goed en wel bezig is kan je er misschien nu al eens werk van maken, samen met De Studio bijvoorbeeld …

Werk maken van goede voornemens
Wat staat er op jouw prioriteitenlijstje voor 2019? Afslanken, wat fitter worden, je beter in je vel voelen, een unieke sportprestatie leveren, … klinkt goed allemaal maar hoe begin je daaraan en vooral, hoe kan je de weg naar je einddoel ook volhouden? Eerst en vooral kan je bij De Studio met elk budget aan de slag. Of je nu kiest voor een persoonlijk begeleidingstraject of je neemt deel aan onze groepslessen, wij reiken jou de tools aan en ondersteunen je op een positieve en professionele manier. En met zo’n trouwe supporter aan je zijde loopt het allemaal net iets vlotter!

Maatwerk, geen bandwerk
Tijdens onze persoonlijke begeleidingstrajecten worden geen kant-en-klare oplossingen aangeboden en maar goed ook, iedereen is immers uniek en verdient dus een persoonlijke aanpak. Door samen met jou op zoek te gaan naar de reden waarom dat afslanken niet van een leien dakje loopt, waarom je je minder fit voelt of waarom je niet goed in je vel zit komen de specialisten van De Studio tot een oplossing die je op het lijf geschreven is en kan je samen met hen aan de slag gaan. Wist je trouwens dat je bij De Studio terecht komt bij een multidisciplinair team van bewegingscoaches, vitaliteitstherapeuten, diëtisten, stress- en burn-outcoaches?

Groepslessen
Naast de individuele begeleidingstrajecten kan je bij De Studio ook groepslessen volgen in beperkte groepjes. Geen massatoerisme dus waardoor er nog voldoende ruimte is voor  individuele begeleiding. Tot rust komen tijdens een les Yin Yoga, je bewust worden van je lichaamshouding en ademhaling tijdens de Pilates, je lichaam verstevigen tijdens de Body Conditioning, juist leren lopen tijdens de Fit2Run, je snelheid, lenigheid en kracht op de proef stellen tijdens een van de Boxing Classes of de ultieme Gladiator Workout, … in het  uitgebreide aanbod groepslessen vind je vast een les die je graag zal doen. Vanaf januari worden de groepslessen trouwens weer wat verder uitgebreid, houd dus zeker de website in de gaten.

Meer weten over De Studio

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier