Nu al denken aan goede voornemens?

Alweer bijna een jaar voorbij. Met het werken aan goede voornemens kan je elke dag van het jaar beginnen maar wanneer het begin van een nieuw jaar nadert klinken die voornemens opeens weer veel luider. Een nieuw jaar, een nieuw begin? Omdat die goede voornemens maar al te vaak naar de achtergrond verdwijnen van zodra het nieuwe jaar goed en wel bezig is kan je er misschien nu al eens werk van maken, samen met De Studio bijvoorbeeld …

Werk maken van goede voornemens
Wat staat er op jouw prioriteitenlijstje voor 2019? Afslanken, wat fitter worden, je beter in je vel voelen, een unieke sportprestatie leveren, … klinkt goed allemaal maar hoe begin je daaraan en vooral, hoe kan je de weg naar je einddoel ook volhouden? Eerst en vooral kan je bij De Studio met elk budget aan de slag. Of je nu kiest voor een persoonlijk begeleidingstraject of je neemt deel aan onze groepslessen, wij reiken jou de tools aan en ondersteunen je op een positieve en professionele manier. En met zo’n trouwe supporter aan je zijde loopt het allemaal net iets vlotter!

Maatwerk, geen bandwerk
Tijdens onze persoonlijke begeleidingstrajecten worden geen kant-en-klare oplossingen aangeboden en maar goed ook, iedereen is immers uniek en verdient dus een persoonlijke aanpak. Door samen met jou op zoek te gaan naar de reden waarom dat afslanken niet van een leien dakje loopt, waarom je je minder fit voelt of waarom je niet goed in je vel zit komen de specialisten van De Studio tot een oplossing die je op het lijf geschreven is en kan je samen met hen aan de slag gaan. Wist je trouwens dat je bij De Studio terecht komt bij een multidisciplinair team van bewegingscoaches, vitaliteitstherapeuten, diëtisten, stress- en burn-outcoaches?

Groepslessen
Naast de individuele begeleidingstrajecten kan je bij De Studio ook groepslessen volgen in beperkte groepjes. Geen massatoerisme dus waardoor er nog voldoende ruimte is voor  individuele begeleiding. Tot rust komen tijdens een les Yin Yoga, je bewust worden van je lichaamshouding en ademhaling tijdens de Pilates, je lichaam verstevigen tijdens de Body Conditioning, juist leren lopen tijdens de Fit2Run, je snelheid, lenigheid en kracht op de proef stellen tijdens een van de Boxing Classes of de ultieme Gladiator Workout, … in het  uitgebreide aanbod groepslessen vind je vast een les die je graag zal doen. Vanaf januari worden de groepslessen trouwens weer wat verder uitgebreid, houd dus zeker de website in de gaten.

Meer weten over De Studio

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier