Leven of overleven?

Vind je het moeilijk om na de zomer de draad weer op te pikken of heb je het gevoel dat je eerder probeert om het hoofd boven water te houden? Gedaan met overleven … samen met jou gaat De Studio op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie zodat je weer ten volle kan genieten van het leven!

Personal coaching
Wat aan je conditie doen? Gewicht verliezen? Je beter in je vel voelen? Samen gaan we op zoek naar hetgeen waar jij meer energie van krijgt en stellen we een haalbaar doel voorop. Het is immers niet altijd makkelijk om te omschrijven wat je nu net wil bereiken en soms gebeurt het dat je het verkeerde doel voor ogen  hebt. Tijdens de individuele begeleidingssessies sta jij centraal en tijdens een traject dat volledig op jou wordt afgestemd, ga je samen met een van onze ervaren coaches aan de slag om je persoonlijke werkpunten aan te pakken.

Aangename groepslessen
Bij de groepslessen wordt er gegaan voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Je hoeft geen massatoerisme te verwachten want je volgt les in beperkte  groepjes. Op die manier is er nog voldoende ruimte voor individuele sturing. Naast de klassiekers als de gladiator workout, de body conditioning en pilates is het aanbod verder uitgebreid met yin yoga en cursussen Tibetaanse yoga. Ook de boxing classes bieden een complete workout voor je lichaam want je wordt er zowel op lichamelijk als mentaal vlak uitgedaagd. Wist je trouwens dat je lichaam niet alleen krachtiger en flexibeler wordt van zo’n boxing class maar dat ook je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen er baat bij hebben? Nieuw is ook de Fit2Run die vast in het groepslessenaanbod wordt opgenomen. Tijdens deze les ga je je lichaam verstevigen om de impact van het lopen op je lichaam zo optimaal mogelijk op te vangen en zo blessures te vermijden.

Workshops over stress
Dat stress een negatieve impact heeft op je dagelijks leven is algemeen geweten, maar wat is stress nu eigenlijk? In een cursus van vier verschillende workshops, die je trouwens ook apart kan volgen, wordt het thema stress behandeld vanuit verschillende standpunten. Je ontdekt er meer over de impact die  stress heeft op je lichaam en de relatie tussen stress en emoties maar je leert er ook meer over hoe je genoeg energie kan overhouden door een balans te  zoeken tussen de zaken die je energie geven en de zaken die energie van je wegvreten. Verder komt je ook meer te weten over het verschil tussen stress en een burn-out en de manier om een burn-out te herkennen en je hiertegen te wapenen.

Meer info? De Studio

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier